12.3 C
Amsterdam
donderdag, 28 mei 2020
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kweekvijver Mini Fest – IJburg

31 augustus 2019 @ 13:00 - 21:00

Kweekvijver Mini Fest - IJburg

Aangestuurd door event-organisator CONNEKT vindt zaterdag 31 augustus 2019, Kweekvijver Mini Fest plaats. CONNEKT, met in ieder geval één IJburg inwoner in de gelederen, geven samen met een hoop bekende IJburg artiesten een spetterend ‘give back’ festival. Iedereen uit de organisatie wilt iets terug doen voor IJburg. Dat is de achterliggende gedachte.

Kweekvijver Mini Fest

Kweekvijver Mini Fest, zoals het evenement heet, begint zaterdag 31 augustus vanaf één uur ‘s middags en zal toegankelijk zijn voor alle leeftijden. In de middag vindt er een PlayStation toernooi plaats waarbij leuke prijzen gewonnen kunnen worden. Er is een kapper die mensen zal voorzien van een gratis snelle en gelikte knipbeurt. En, er is gratis eten en drinken te verkrijgen voor de kinderen.

Cho en Bokoesam

Als het avond is gaan bekende artiesten waaronder Cho en Bokoesam de bezoekers nog eens vermaken met toffe optredens. Daarnaast krijgen opkomende en lokale artiesten een podium. Er zal hierdoor een goede mengeling zijn van leuke optredens.

Interview

Vrije Tijd Amsterdam sprak met de organisatie van Kweekvijver Mini Fest in IJburg, en schreef op basis daarvan een voorbeschouwing die is terug te lezen.

vrijetijdamsterdam.nl

Voor meer leuke activiteiten check je ons blog: leuke dingen doen in Amsterdam 

PS We hebben ook nog een tip voor je. Op zondag 8 september 2019 vindt in het Noorderpark in Amsterdam-Noord, het Noorderparkfestival plaats. Dat evenement is leuk om te bezoeken.

Gegevens

Datum:
31 augustus 2019
Tijd:
13:00 - 21:00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.facebook.com/events/2333232213558006/

Locatie

Amsterdam, Noord-Holland Nederland