5.1 C
Amsterdam
donderdag, 5 december 2019
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Koningsdag in Amsterdam 2019 – ORANJEBLOESEM

27 april @ 12:00 - 21:30

Koningsdag in Amsterdam 2019 - ORANJEBLOESEM

Koningsdag in Amsterdam 2019 – ORANJEBLOESEM

Weg van de dagjesmensen, dansen bij het Olympisch Stadion, een gouden biertje in je hand en genieten van eigenzinnige artiesten. Dit is Oranjebloesem! Jawel, jawel, dat moet weer een heerlijk feestje worden op een hopelijk met zonovergoten Koningsdag in Amsterdam 2019. Een kijkje in het programma levert de informatie op dat het een line up is met internationale klasse! Met veel artiesten van vaderlandse bodem. ‘Op Koningsdag gaan we voor een brede selectie van underground helden’, aldus de organisatie van Oranjebloesem!

Een line up om je vingers bij af te likken

De line up is er eentje om je vingers bij af te likken wat ons betreft. In het stadion zijn Jennifer Cardini, Patrice Bäumel, Stephan Bodzin – live, Some Chemistry en Tsepo x Konstantin Sibold de helden die de beats over het terrein zullen doen laten knallen!

Mooie namen bij oa ONDER HET VUUR

ONDER HET VUUR is het de beurt aan Charlotte de Witte, DVS1, I Hate Models, Mirella Kroes en Sandrien x Carlos Valdes. OP HET PLEIN ook niet de minste namen zeg! Dekmantel Soundsystem, Hunee, Titia, Tom Trago en Young Marco sieren de line up. LANGS DE KADE voert De Sluwe Vos met live optreden het rijtje aan maar geven ook toppers zoals Gallowstreet, Jungle by Night, Polynation en SHMLSS acte de presence.

oranjebloesem.com, instagram.com/oranjebloesemfestival op Instagram

vrijetijdamsterdam.nl

PS Neem ook eens een leuk kijkje in ons blog Koningsdag 2019 in Amsterdam

Gegevens

Datum:
27 april
Tijd:
12:00 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

Amsterdam, Noord-Holland Nederland + Google Maps