11.2 C
Amsterdam
donderdag, 4 juni 2020
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jazz on Sunday – CAFÉ BELCAMPO – Vaderdag

16 juni 2019 @ 13:00 - 18:00

Jazz on Sunday - CAFÉ BELCAMPO - Vaderdag

Jazz on Sunday – CAFÉ BELCAMPO – Vaderdag

Neem jij op Vaderdag je vader mee naar Jazz on Sunday bij CAFÉ BELCAMPO? Vanaf half vier ‘s middags tot en met half zes staat deze ‘kroeg’ in De Hallen in het teken van “The Library Sessions”. Dat is het eigen Jazz muziek evenement van Café Belcampo.

Jazz on Sunday bij De Hallen

“Loop gezellig binnen en geniet van een muzikale namiddag onder het genot van een hapje en een drankje”, aldus de organisatie achter dit Jazz event bij de Hallen.

Op visite bij De Hallen

VTA was al vaker op visite bij De Hallen. Zodoende kunnen we een bezoekje van harte aanbevelen. Je kunt na afloop van het Jazz evenement gezellig plaatsnemen aan een tafeltje van De Foodhallen. Daar zijn allerlei gezellige eetkraampjes. Zodoende kun je lekker eten, een drankje doen en na kletsen.

Leuke tips voor Vaderdag

Er zijn tijdens Vaderdag in Amsterdam nog veel meer leuke dingen te doen. De redactie van VTA zat niet stil, en stelde een lijst op met leuke Vaderdag tips in Amsterdam.

Over De Hallen

Bij De Hallen in Amsterdam vinden er het hele jaar leuke dingen plaats. Zo is er bijvoorbeeld The Maker Market die leuk is om te bezoeken. Er vindt een ondernemersmarkt plaats en je kunt er naar de filmhallen. Neem een kijkje op de website van De Hallen als je wilt weten wat er allemaal te doen is.

vrijetijdamsterdam.nl

Gegevens

Datum:
16 juni 2019
Tijd:
13:00 - 18:00
Evenement Categorie:

Locatie

Amsterdam, Noord-Holland Nederland