11.2 C
Amsterdam
donderdag, 4 juni 2020
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

International Day of Yoga voor Vaderdag?

16 juni 2019 @ 12:00 - 19:00

Is International Day of Yoga een leuk ideetje voor Vaderdag? Je zou kunnen overwegen om samen met je vader lekker te gaan ontstressen op De Dam in Amsterdam. Vanaf twaalf uur ‘s middags tot zeven uur ‘s avonds is het Yoga wat de klok slaat op De Dam. Inauguration, Traditional Indian Yoga, Talk / Meditation Session, Dance performance, Workshop on Yoga, Indian fusion Music, Yoga for Children and Families, Dance Performance en de Grand Finale zijn de facetten die aan bod zullen komen.

Wandelen en pils drinken

Maar, naast International Day of Yoga in Amsterdam, zijn er nog meer leuke dingen. We schreven een blog met allerlei leuke tips over Vaderdag in Amsterdam. Zo kun je onder andere een mooie wandeling maken op initiatief van ARCAM Amsterdam. Mocht het lekker weer zijn kun je overwegen om een bootje te huren in Amsterdam. Wil je lekker met je vader aan de Pils? Bij de Tolhuistuin is op Vaderdag een bierproeverij die jullie kunnen bezoeken.

Vaderdag kaart kopen

Wil je nog een leuke kaart voor Vaderdag kopen? In Amsterdam zijn veel opties. Onlangs schreven we een leuk blog over kaart zaakjes in Amsterdam. Daar kun je met een gerust hart een leuke kaart kopen. Mocht je nog meer inspiratie nodig hebben kun je natuurlijk een kijkje nemen in ons speciale blog over Vaderdag in Amsterdam.

vrijetijdamsterdam.nl

Gegevens

Datum:
16 juni 2019
Tijd:
12:00 - 19:00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.yogadayamsterdam.nl/

Locatie

Amsterdam, Noord-Holland Nederland