14.4 C
Amsterdam
maandag, 28 september 2020
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

In de wolken Festival

17 oktober 2019 @ 10:00 - 19 oktober 2019 @ 18:00

In de wolken Festival

“Naast heel veel inspiratie waar je blij van wordt, kun je op het In de wolken Festival ook terecht voor praktische informatie over zwangerschap en baby’s. Zo zijn er workshops babymassage en kun je EHBO voor baby’s volgen. Ook komen er veel bekende ouders, zoals Naomi van As, Lisa Wade, Josje Huisman en Nina Pierson vertellen over het ouderschap”, aldus de enthousiast vertellende organisatie van het door de Ouders van Nu georganiseerde festival. Vrije Tijd Amsterdam blikte vooruit met Ouders van Nu, het grootste merk voor (aanstaande) ouders.

De introductie van het In de wolken Festival

“Als je een baby krijgt, komt er ontzettend veel op je af. Online en in tijdschriften als Ouders van Nu kun je natuurlijk alle informatie vinden die je nodig hebt, maar soms is het fijn om een product te voelen, te testen en om je vragen gewoon direct te stellen.

Op 17, 18 en 19 oktober wordt de Expo Haarlemmermeer daarom omgetoverd in een bolle buiken en baby-parade. Op dit festival heb je alles wat je moet weten en wil hebben onder 1 dak en kun je dus feitelijk in één dag alles shoppen en regelen. Je kunt je laten informeren, maar je wordt vooral ook geïnspireerd door dingen waar je als aanstaande of jonge ouder blij van wordt.”

Fijne muziek, lekker eten en activiteiten

“Het festival is echt gericht op (aanstaande) ouders, maar voor mensen die meekomen met een vriendin die zwanger is of een baby heeft is er ook van alles te doen. Naast mooie merken en workshops kun je er ook genieten van fijne muziek, lekker eten en leuke activiteiten, zoals leren fotograferen met je smartphone.”

Ouders van Nu bestaat 53 jaar

“Ouders van Nu bestaat al 53 jaar en in die tijd heeft het merk een heel mooi portfolio opgebouwd. Het enige wat we nog niet hadden was een plek waar de redactie, onze experts, partners en de doelgroep ook echt met elkaar in contact kunnen komen.”

Bekende ouders en baby massage

“Naast heel veel inspiratie waar je blij van wordt, kun je op het Festival ook terecht voor praktische informatie over zwangerschap en baby’s. Zo zijn er workshops babymassage en kun je EHBO voor baby’s volgen. Ook komen er veel bekende ouders, zoals Naomi van As, Lisa Wade, Josje Huisman en Nina Pierson vertellen over het ouderschap.”

Festival bezoeken

“Als je het in de wolken festival wil bezoeken kun je online kaartjes kopen op indewolkenfestival.nl. Je kunt je dan vervolgens gratis inschrijven voor een van de vele gratis workshops en masterclasses. Je kunt de Expo Haarlemmermeer gemakkelijk bereiken met de auto. En de bus vanuit Schiphol, Hoofddorp en Haarlem stopt voor de deur.”

Honderd merken en shops

“Op het In de wolken Festival zijn ruim 100 merken en shops aanwezig. Kinderwagenmerken zoals Bugaboo, speelgoed zoals Vtech, babyfoons van onder andere Vtech. Ook kun je heel veel inspiratie voor je kinderkamer op doen, onder andere bij Babypark en krijg je persoonlijk stylingadvies van de stylisten van Ouders van Nu.

Ook op het gebied van babyvoeding en verzorging is er natuurlijk genoeg informatie. En als je even wil kolven of voeden kun je terecht in de voedingslounge van Medela. Eigenlijk is alles voor je buik en baby te vinden op het In de wolken Festival.”

Vrijdagavond ook geopend

“Het festival is op donderdag en zaterdag geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur. Op vrijdag kun je er ook in de avond terecht.” Voor meer informatie kun je een kijkje neme op de Facebook-pagina van het In de wolken Festival.

Voor alle informatie kun je het beste een kijkje nemen op de evenementen pagina van het In de Wolken Festival op Facebook.

vrijetijdamsterdam.nl

Gegevens

Begin:
17 oktober 2019 @ 10:00
Einde:
19 oktober 2019 @ 18:00
Evenement Categorie: