20.5 C
Amsterdam
zondag, 5 juli 2020
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

House of China – ADE19

16 oktober 2019 @ 12:00 - 20:00

House of China - ADE19

House of China – ADE19

De tweede editie van House of China is aanzienlijk groter dan vorig jaar. Voor de editie van 2019 presenteren vijf prominente Chinese elektronische muziekbedrijven zich tijdens Amsterdam Dance Event; het toonaangevende wereldwijde platform voor elektronische muziek. Het evenement vindt plaats van 12:00 uur tot 18:00 uur.

Armin van Buuren

Armin van Buuren verzorgt tijdens het Chinese evenement een keynote speech onder de titel Armin van Buuren: My China. House of China is het enige officiële China-gerelateerde programma van zowel ADE Conference als ADE Pro.

Vijf partners

Vorig jaar werd House of China gepresenteerd door drie partners. Dit jaar, bovenop de originele partners, BrotherHood Music, CMCM en Mai Ai, wordt het programma nu vergezeld door FEVER NetEase en Vision & Color (VAC). Met deze vijf partners kan House of China een meer gedetailleerde discussie bieden over de nieuwste ontwikkelingen en uitdagingen op de Chinese elektronische muziekmarkt.

Onafhankelijke muziekprofessionals

De Chinezen werken samen met de belangrijkste bedrijven die de toon zetten in de elektronische muziekindustrie in China. Deze leidende partners werken samen met een groep sterke onafhankelijke muziekprofessionals die vorm hebben gegeven aan de elektronische muziekindustrie zoals die nu in China is.

Ontwikkelingen in elektronische muziek

Het programma richt zich op de nieuwste ontwikkelingen in elektronische muziek. De dag wordt afgesloten met panels, workshops, keynotes en een persconferentie. De elektronische dansmuziekscene in China wordt zoveel mogelijk onder de loep genomen. Naast een focus op festivals, marketing en muziekstreaming gaat House of China ook dieper in op de clubscene.

Underground en reguliere clubcultuur

Zowel de underground als de reguliere clubcultuur heeft zich ontwikkeld tot een bloeiend creatief bedrijf dat elke nacht duizenden clubbers en top-DJ’s van over de hele wereld aantrekt. Innovatie is cruciaal voor zowel clubs als festivals.

Van vertelevenementen tot interactie met hologrammen tot strategische partnerschappen in het domein van e-commerce en gaming. Chinese dansgezelschappen hebben het met succes gedaan.

Paneldiscussies, persconferentie en receptie

Het ADE House of China-programma omvat een industrieconferentie met paneldiscussies, een persconferentie en een receptie om de dag af te sluiten.

De Balie, adres: Kleine Gartmanplantsoen 10, 1017 RR Amsterdam

vrijetijdamsterdam.nl

Gegevens

Datum:
16 oktober 2019
Tijd:
12:00 - 20:00
Evenement Categorie:

Locatie

De Balie Cultureel Centrum in Amsterdam
Utrechtsestraat 11
Amsterdam, Noord-Holland 1017 VH Nederland
Telefoon:
020-2386600
Website:
http://www.naardebajes.nl/