8 C
Amsterdam
woensdag, 20 januari 2021
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hemelvaartsdag Amsterdam – Hemeltjelief! Festival

30 mei 2019 @ 11:00 - 03:00

Hemelvaartsdag Amsterdam - Hemeltjelief! Festival

Hemelvaartsdag Amsterdam – Hemeltjelief! Festival

Jawel het aftellen naar Hemelvaartsdag kan natuurlijk niet vroeg beginnen! Helemaal niet met het vooruitzicht op de elfde editie van het Hemeltjelief! Festival welke op het kleurrijke NDSM-terrein in Amsterdam-Noord zal gaan plaatsvinden.

Dat de organisatie er ook al zin in heeft konden we met gemak opmaken na een kort contact!

‘Nog even en de lente is daar. Dat betekent Hemelvaart, dat betekent Hemeltjelief! Festival. Met dit jaar voor het eerst geen dier in het thema, maar wel heel veel fantasie: ALS EEN RAKET. Hemeltjelief duikt het heelal in dit jaar en neemt haar grote en kleine bezoekers mee naar de mooiste sterren.

Voor de 11e keer wordt industriële NDSM-werf omgetoverd, dit keer tot een groot universum, met zwarte gaten en disco invaders Natuurlijk aangevuld met de leukste bands, de beste dj’s, de kleurrijke kunst en de grappigste activiteiten. ‘Never a dull moment’ op Hemeltjelief.

Hemeltjelief is een van de weinige festivals die echt voor iedereen is. Ze beginnen met de kinderen, ouders, opa’s, oma’s, hipsters en eindigen met een volle dansvloer en een kampvuur om 3 uur ‘s nachts. Rond de klok van 18.00 uur gaan alle leeftijden in de mix. Volwassenen worden kinderen en visa versa. Dat is de kracht van Hemeltjelief.
Het festival zelf duurt tot 23.00, daarna is het traditiegetrouw tijd voor de roemruchte afterparty in Noorderlicht. Dit jaar worden er ook avondtickets verkocht voor degenen die het wel geloven met die gezellige kids en liever meteen met de handjes in de lucht op de dansvloer staan. Vanaf 18.00 ben je dan welkom’, aldus de organisatie enthousiast vooruitkijkend naar het festival in Amsterdam-Noord.

Het muziekprogramma met 3 stages, de activiteiten line-up, kunst, cultuur en de invulling van de afterparty worden later bekend gemaakt.

De kaartverkoop is op 8 februari begonnen. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis entree.

Check de FB pagina van het event voor meer informatie.

vrijetijdamsterdam.nl

Gegevens

Datum:
30 mei 2019
Tijd:
11:00 - 03:00
Evenement Categorie: