7.4 C
Amsterdam
maandag, 1 maart 2021
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hardlopen – ‘30 van Amsterdam Noord’

8 september 2019 @ 08:00 - 18:00

Hardlopen - ‘30 van Amsterdam Noord’

Hardlopen – ‘30 van Amsterdam Noord’

Zondag vindt in Amsterdam de 18e editie van de 30 van Amsterdam Noord op het programma. Het toffe event op het gebied van hardlopen, wordt voor de 18e keer georganiseerd en biedt deelnemers een prachtig parcours door landelijk Noord.

Er kan zondag meegedaan worden aan vier disciplines. Het gaat hier om zowel recreatieve- en wedstrijd lopers. Aan de loop doen tussen de 1000 en 1500 deelnemers mee.

De sportieve doch gezellige hardloopwedstrijd wordt georganiseerd door Atletiekvereniging Atos. Zij zijn de enige atletiekvereniging in Noord, en zijn een levendige en sportieve club met zo’n 450 leden. Een team van enthousiaste trainers begeleidt sporters van alle niveaus en alle leeftijden.

Vrije Tijd Amsterdam ging op zoek naar het verhaal van deze traditionele hardloopwedstrijd en schreef een voorbeschouwing na een interview met Atos Atletiekvereniging voorzitter Ronald van Kempen.

Leuke dingen doen Amsterdam

Het is dit weekend een drukte van jewelste op het gebied van sportevenementen. Zo vinden er in het Vondelpark de VondelGames plaats en gaat de Amsterdam City Swim weer dwars door de Amsterdamse grachten. Vorig jaar werd de Amsterdam City Swim afgelast, maar dit jaar lijkt er geen vuiltje aan de lucht.

Als je nieuwsgierig bent naar nog meer leuke dingen die er te doen zijn in Amsterdam, kun je gerust een kijkje nemen in ons speciale blog leuke dingen doen in Amsterdam.

vrijetijdamsterdam.nl

Gegevens

Datum:
8 september 2019
Tijd:
08:00 - 18:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.facebook.com/30-van-Amsterdam-Noord-902556686523957/

Locatie

Amsterdam, Noord-Holland Nederland