9.4 C
Amsterdam
vrijdag, 25 september 2020
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

GROOT SCHERM: Real Madrid – Ajax Amsterdam bij Lokaal Edel

5 maart 2019 @ 21:00

Real Madrid - Ajax Amsterdam bij EDEL

GROOT SCHERM: Real Madrid tegen Ajax Amsterdam bij Lokaal Edel! Weet jij nog niet waar je de wedstrijd van Real Madrid tegen Ajax op groot scherm gaat kijken? Wij kunnen Lokaal Edel van harte aanbevelen om in een gezellige sfeer naar deze belangrijke Champions League wedstrijd tussen twee Europese grootmachten te kijken!

Enthousiaste organisatie die bestaat uit het personeel van Lokaal Edel en Het Sieraad

“Op dinsdag 5 maart verzamelen alle Ajaxfanaten van Amsterdam zich bij Lokaal Edel om onze Godenzonen de overwinning in te schreeuwen”, aldus de enthousiaste organisatie die bestaat uit het personeel van Lokaal Edel en Het Sieraad.

Horeca bikkels die zorgen dat jij en je vrienden niks tekort komen

Deze horeca bikkels zorgen voor de perfecte plek als je veel ruimte nodig hebt om te juichen (of te huilen) van geluk. Met een levensgroot scherm, liters bier en een geweldige sfeer! Wie voor de wedstrijd een voetbalbodem wil leggen kan vooraf het AJAX MENU reserveren.

Tussen 18:00 en 20:00 kunnen jij en je medesupporters aanschuiven voor Entrecôte, béarnaise, friet, sla en een KOPSTOOTJE voor €22,50. !! Mensen met een reservering vooraf voor het diner bemachtigen VIP-plekken met het beste zicht !! First come, first serve.

Ajax is kampioen Ajax blijft kampioen

Ajax is kampioen Ajax blijft kampioen er is toch geen club die daar iets aan kan doen…. U hoort het al met de muziek zit het wel goed deze avond. Er is namelijk geregeld dat de muzikale voor- en nabeschouwing is in handen van ras-Amsterdammer Bas. Vele Ajax en Amsterdamse liederen zullen zodoende de revue passeren.

De deuren voor gezellige Ajacieden gaan open vanaf 20:00 en de overwinning zal gevierd worden totdat de gezelligheid voorbij is ! HOE MEER ZIELEN, HOE MEER ZALEN WE OPENEN”, aldus de organisatie. Verzoekje is om jezelf op aanwezig te zetten via ons evenement op FB zodat wij een inschatting kunnen maken!

Attentie, attentie: GRATIS ENTREE

Of je entree moet betalen bij Lokaal Edel tijdens Real Madrid tegen Ajax! We kunnen volmondig zeggen: NEE DAT HOEFT NIET! JE KUNT GRATIS EN VOOR NIETS DE WEDSTRIJD VAN AJAX TEGEN REAL MADRID KIJKEN OP GROOT SCHERM!

Hou vooral de FB event pagina die is opgezet door Lokaal Edel en Het Sieraad goed in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws! Bekijk hier de facebook event pagina van Real Madrid tegen Ajax op groot scherm bij Lokaal Edel en Het Sieraad!

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook het interview met een medewerker van Lokaal Edel en Het Sieraad.

 

Gegevens

Datum:
5 maart 2019
Tijd:
21:00
Evenement Categorie:

Locatie

Lokaal Edel Amsterdam
Postjesweg 1
Amsterdam, Noord-Holland 1057 DT Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
020 799 5000
Site:
http://lokaaledel.nl/