18.2 C
Amsterdam
woensdag, 15 juli 2020
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Groot Melkhuis – Terras in Amsterdam-Zuid

8 augustus 2019 @ 10:00 - 1 september 2019 @ 18:00

Groot Melkhuis – Terras in Amsterdam-Zuid

Groot Melkhuis! “Gisteren lekker op het terras van Melkhuis in het Vondelpark gezeten. Groot Melkhuis heeft zo ongeveer rond het hele pand een terras waar je echt lekker kan zitten, wat wij uiteraard ook gedaan hebben. We begonnen met verse munt thee en cappuccino.

Daarna was het tijd voor een super lekker biertje van brouwerij t’IJ. Ik zag dat ze voor de kinderen een speeltuin erbij hebben en zelfs een springkussen”, aldus een redactielid van Vrije Tijd Amsterdam.

Groot Melkhuis

Zodoende kunnen we je van harte een bezoekje aanbevelen aan Groot Melkhuis. Je vindt ze dus zoals eerder vermeld in het Vondelpark in Amsterdam-Zuid. In het Vondelpark zitten nog veel meer leuke dingen zoals Vondel CS. Onlangs waren we daar op bezoek met Vrije Tijd Amsterdam. Het blijft toch een prachtig gebouw.

Wandelen en sporten

In het Vondelpark kun je lekker wandelen met de hond. Maar, sporters maken er ook gretig gebruik van. En dat niet alleen lopen en fietsen. Nee, er worden ook rondjes door het park gefietst en hardlopen gebeurt er ook heel veel.

Kinderen

Heb je kinderen? Geen enkel probleem. In het Vondelpark heb je ontzettend veel leuke dingen die je met de kinderen kunt doen. Ga maar eens lekker naar Groot Melkhuis en loop daarna eens een rondje door het Vondelpark. Je hebt zonder twijfel een heerlijke middag.

vrijetijdamsterdam.nl

PS Neem ook eens een kijkje in onze lijst met terrassen in Amsterdam

Gegevens

Begin:
8 augustus 2019 @ 10:00
Einde:
1 september 2019 @ 18:00
Evenement Categorie: