17.5 C
Amsterdam
zaterdag, 25 mei 2019
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Frascati – People, Places & Things 12 t/m 16 maart

16 maart @ 20:30

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every day that begins at 20:30, repeating until 16 maart 2019

Frascati - People Places & Things 12 t/m 16 maart

Frascati – People, Places & Things 12 t/m 16 maart. Toneelgroep Oostpool.

What a thing to be alive

We hebben tegenwoordig alle kansen en toch zijn er steeds meer mensen die vastlopen. Als alles mogelijk is, ben je zelf je grootste vijand. People, Places & Things is een voorstelling over falen en weer opstaan in een wereld waarin de waarde van je leven wordt bepaald door het succes dat je hebt. Over toe moeten geven dat het niet meer gaat en dat je het niet alleen kunt. Kwetsbaar, herkenbaar en persoonlijk.

Hannah Hoekstra speelt Emma. Jong, intelligent en knap, maar Emma houdt zich staande op een cocktail van drugs en alcohol. In een afkickkliniek gaat ze het gevecht aan met zichzelf en haar omgeving.

People, Places & Things gaat behalve over de gevolgen van alsmaar meer, harder en intenser willen, over je terugvechten in de maatschappij, het aangaan van verbindingen en het leven omarmen zoals het is. Een voorstelling over hoe belangrijk het is een tweede kans te krijgen én te geven, want niemand kan het alleen.

De jonge schrijver Duncan MacMillan is er als geen ander in geslaagd een stuk te maken in de taal die we nu spreken, over de tijd waarin we nu leven. Met daarin een ijzersterke rol voor een jonge vrouw.
In Londen was People, Places & Things (2014) al een ongekend succes en trok het internationaal de aandacht. ‘Thrilling, devastating…Endlessly inventive’, schreef The New York Times.
Marcus Azzini haalde de voorstelling naar Nederland en koos voor een topcast bestaande uit oa. Gouden Kalf winnares Hannah Hoekstra en tweevoudig Theo d’Or winnares Ariane Schluter.

12 t/m 16 maart / 20:30 / Bron en meer informatie: Frascati

Voor aankomende evenementen zie onze agenda

Gegevens

Datum:
16 maart
Tijd:
20:30
Evenement Categorie:

Locatie

Frascati Amsterdam
Nes 63
Amsterdam, Noord-Holland 1012 KD Nederland
+ Google Maps
Website:
www.frascatitheater.nl