11.2 C
Amsterdam
zondag, 23 februari 2020
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Evenement in Sloten – Sloten op z’n kop!

25 augustus 2019 @ 10:00 - 18:00

Evenement in Sloten - Sloten op z’n kop!

Leuk nieuws m.b.t. Sloten! Op zondag 25 augustus 2019 vindt er een mooi evenement plaats in Sloten. Het evenement wordt georganiseerd door de stichting Molen van Sloten, de Speeltuin Sloten en vele andere leuke vrijwilligers!

Sloten op z’n kop

Tijdens ‘Sloten op z’n kop’ zijn er leuke activiteiten waar iedereen kan meedoen. Op de Sloterweg is er bijvoorbeeld een leuke Braderie. Deze speciale markt wordt gehouden op Sloterweg tussen de Molen van Sloten en de Speeltuin.

Tijdens ‘Sloten op z’n kop’ is er ook een heuse oud-Hollandse beroepenmarkt waar men aan kan meedoen. Je moet dan denken aan Tingieten, Kunstknippen, eierenschilderen, Pottenbakken en houtdraaien!

Leuke attracties voor kids

Daarnaast zijn er leuke attracties voor de kids waaronder een tof springkussen. De redactie van Vrije Tijd Amstedam blikte alvast vooruit met de organisatie. Het artikel over Sloten op z’n kop kun je terug lezen.

Heb jij nog leuke tips voor ons qua activiteiten die je in de hoofdstad kan beleven? We horen dat dan heel graag. Stuur a.u.b. een e-mail naar rik@vrijetijdamsterdam.nl. En neem ook eens een kijkje in ons speciale blog leuke dingen doen in Amsterdam. In dat blog zie je wat er dagelijks te doen is in onze mooie hoofdstad.

vrijetijdamsterdam.nl

Gegevens

Datum:
25 augustus 2019
Tijd:
10:00 - 18:00
Evenement Categorie:

Locatie

Amsterdam, Noord-Holland Nederland