14.8 C
Amsterdam
donderdag, 9 juli 2020
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Roode Bioscoop – TRIO REIJSEGER FRAANJE SYLLA

4 januari 2019 @ 20:30

De Roode Bioscoop - TRIO REIJSEGER FRAANJE SYLLA

De Roode Bioscoop – TRIO REIJSEGER FRAANJE SYLLA | Het wereldtrio is terug.

Cellist Ernst Reijseger speelt al jaren samen met de uit Senegal afkomstige zanger/percussionist Mola Sylla en pianist Harmen Fraanje. Het trio legt met bezwerende melodieën en improvisaties onverwachte verbindingen tussen verschillende muzikale werelden.

‘De drie zijn verhalenvertellers die communiceren in alle oprechtheid met klanken waarin zij elkaar op dat moment kunnen vinden. Dit is onvoorwaardelijke toewijding aan het moment, de muziek en elkaar’ (de Volkskrant).

Over de Roode Bioscoop
Theater de Roode Bioscoop
Tussen de sfeervolle, donkerrode muren zit het publiek dicht op de huid van de artiesten. Hier kunt u van dichtbij genieten van hartverwarmend muziektheater, prikkelende poëzie,  opzwepende jazz, wereldse improvisaties, scherpe chansons en verstilde (moderne) klassieke muziek. En alle mogelijke combinaties.
In de verschillende programma’s en series die wij ieder jaar weer vol enthousiasme voor u samenstellen, spelen gerenommeerde artiesten exclusief materiaal op de zogenaamde Roode Zondagen en is er ruimte voor het experiment tijdens de serie Laboratoire Artistique Sans Limite, waarbij stoutmoedige muzikale ontdekkers een paar dagen achter elkaar in de weer gaan met bijzondere gasten.

4 en 5 januari / 20:30 / Bron en meer informatie: De Roode Bioscoop
6 januari 16:00 uur

 

Gegevens

Datum:
4 januari 2019
Tijd:
20:30
Evenement Categorie:

Locatie

Theater de Roode Bioscoop
 Amsterdam
Amsterdam, Noord-Holland Nederland + Google Maps