18 C
Amsterdam
donderdag, 2 juli 2020
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Meervaart – George & Eran worden Racisten | try-out

12 januari 2019 @ 20:30

De Meervaart - George & Eran worden Racisten | try-out

De Meervaart – George & Eran worden Racisten | try-out. 12 januari.

In deze actuele komedie belichten de bruine vrienden George & Eran samen met het witte zangduo Nordgrond de (on)mogelijkheid om het ‘goed’ te doen, want er is altijd iemand die zich beledigd voelt, gediscrimineerd of ongelijk behandeld. Met een flinke dosis vrolijke boosheid zal niemand de ander iets ontzien. “Want wij zijn van goede wil hè, vergeet dat niet!”

George & Eran
George Elias Tobal en Eran Ben- Michaël maakten eerder de “imposante” (Dagblad van het Noorden) en “superieur geacteerde” (NRC Handelsblad) trilogie ‘George & Eran lossen Wereldvrede op!’. Hun voorstellingen staan midden in de maatschappij en gaan over een wereldwijs, divers en veranderend Nederland. Hun spel bevindt zich op het snijvlak van toneel en stand-up. Met humor, zelfspot en relativering worden grote maatschappelijke thema’s terug gebracht tot menselijke proporties. Zoals ze het zelf verwoorden:

“Wij vertellen verhalen die in een veranderend Nederland de urgentie hebben om verteld te moeten worden. Verhalen die kloppen aan de poorten van ons land, onze stad en onze buurt en een vanzelfsprekend onderdeel uitmaken van onze Nederlandse cultuur. Verhalen die door ons bloed stromen. Verhalen die iedereen meemaakt en die iedereen aangaan.”

Zaterdag 12 januari / 20:30 / Bron en meer informatie: De Meervaart

Voor aankomende evenementen zie onze agenda

Gegevens

Datum:
12 januari 2019
Tijd:
20:30
Evenement Categorie:

Locatie

De Meervaart Amsterdam
Meer en Vaart 300
Amsterdam, Noord-Holland 1068 LE Nederland
+ Google Maps
Website:
www.meervaart.nl