13.8 C
Amsterdam
donderdag, 28 mei 2020
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cinetol – Pinksteren in Amsterdam

10 juni 2019 @ 20:00 - 22:00

Cinetol - Pinksteren in Amsterdam

Cinetol – Pinksteren in Amsterdam

Cinetol staat zondag 10 juni in het teken van Pinksteren in Amsterdam. In Cinetol gaat de Thais-Nederlandse Thais-Nederlandse band Apichat Pakwan, de gelukkige bezoekers, vermaken met nieuwe nummers van hun aankomende album. Saillant bijkomend feitje is dat ze deze liedjes op het podium van Cinetol, ook nog eens live ten gehore gaan brengen. De redactie van Vrije Tijd Amsterdam, kan dit optreden van harte aanraden.

Het muzikale collectief maakte een nieuw album

Het muzikale collectief maakte voor haar nieuwe album, een unieke mix van molam, hiphop, dub en electro. Oprichter van deze band was Amsterdammer Olivier Schreuder. De muzikale artiest werd gepakt door muziek, verzamelden de allerbeste mede muziekartiesten om zich heen, om er als ‘finishing touch’ zijn eigen draai aan te geven. Dat laatste deed Schreuder met toevoeging van elektronica en nieuwe composities.

Thailand, Singapore en Laos

In het bericht dat is te lezen op de Facebook-pagina van Cinetol, is te lezen dat ze het afgelopen jaar, veel in Thailand, maar ook in landen zoals Singapore en Laos hebben gespeeld. De muziekliefhebbers ‘pur sang’ beginnen om acht uur ‘s avonds en gaan door tot de klok van tien.

Andere dingen in Amsterdam

De redactie van Vrije Tijd Amsterdam, heeft speciaal voor jullie, ook nog een andere tip. Die tip is een activiteit op een boot die over ‘t IJ zal varen. Tijdens de betreffende boottocht over ‘t IJ in Amsterdam zal er heerlijke jazz-muziek uit de boxen van deze boot klinken.

vrijetijdamsterdam.nl

 

Gegevens

Datum:
10 juni 2019
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.facebook.com/events/360385651490996/