27.4 C
Amsterdam
woensdag, 12 augustus 2020
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Buitenspelen voor de GRAP Festival – Pinksteren Amsterdam

10 juni 2019 @ 13:00 - 18:00

Buitenspelen voor de GRAP Festival - Pinksteren Amsterdam

Buitenspelen voor de GRAP Festival – Pinksteren Amsterdam

Buitenspelen voor de GRAP Festival! “Het is zomer dus we blijven niet binnen, we gaan naar buiten met het Buitenspelen voor de GRAP Festival”, is te lezen in het bericht van het festijn in Amsterdam. Het evenement vindt plaats op tweede Pinksterdag.

Meerdere edities

Daarnaast zijn er andere edities op zaterdag 15 juni, zaterdag 13 juli en zaterdag 10 augustus. Popliefhebbers doen er zodoende verstandig aan om deze data met markeerstift te omcirkelen.

Showcase in het Vondelpark

Maar goed, terugkomend op maandag 10 juni. Tijdens die dag zal GRAP een showcase in het Vondelpark Openluchttheater programmeren. De organisatie verwacht een veelzijdige middag, met gevestigde namen, maar ook nieuwe namen.

Deze artiesten zul je op meerdere festivals voorbij zien komen. Verder wordt het zwoel, dansbaar en zijn er nog meer leuke dingen te beleven.

Artiesten die line-up sieren

De line-up wordt gesierd door Feng Suave, Bruxas, Janna Lagerström, Donna Blue en YĪN YĪN. Locatie is het Vondelpark Openluchttheater, er wordt gestart om 13:00 uur. Toegang tijdens dit evenement is gratis en er is een donatie gewenst. Presentatie wordt gedaan door Jasper van Vugt.

Pinksteren in Amsterdam

Er zijn naast dit leuke festival meerdere evenementen in de hoofdstad te bezoeken. We hebben een hoop leuke tips voor je op een rijtje gezet in ons blog Pinksteren in Amsterdam.

vrijetijdamsterdam.nl

Gegevens

Datum:
10 juni 2019
Tijd:
13:00 - 18:00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.openluchttheater.nl/