10.3 C
Amsterdam
donderdag, 4 juni 2020
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bier festival in Amsterdam – Marineterrein

15 september 2019 @ 15:00 - 23:59

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every day that begins at 15:00, repeating indefinitely

An event every day that begins at 15:00, repeating until 15 september 2019

Bier festival - The AmsterdamBeer Festival

Bier festival in Amsterdam – Marineterrein

Bier liefhebbers die van een bier festival in Amsterdam houden, doen er verstandig aan om 13, 14 én 15 september met een grote en gekleurde markeerstift in hun agenda te markeren. Op deze drie dagen is het tijd voor The AmsterdamBeer Festival 2019.

Drie dagen bier festijn

Tijdens deze drie dagen wordt het Marineterrein in de stad omgedoopt tot één groot bier festijn! Het is alweer de vierde editie van het reuze gezellige Amsterdamse drinkfestijn.

Deze jaargang heeft het festival helemaal een speciaal tintje, omdat de start van de nieuwe Bierwerf Homeland samenvalt met de speciale bier driedaagse in de hoofdstad.

Lekker bier en optredens

Omdat heugelijke feit te vieren kan het publiek per avond naast het drinken van lekker bier, genieten van minimaal drie muzikale optredens, spellen zoals tafeltennis, eten, en een fabelachtig drankje genaamd Kefir dat is gemaakt door een Amsterdamse bedrijf en niet te vergeten het roemruchte bierwerf diner.

Voorbeschouwing

Vrije Tijd Amsterdam blikte alvast vooruit op hét bier drinkers event en sprak met Brouwerij Homeland ambassadeur Jacco den Hartog, die nauw betrokken is bij het bier festival en de nieuwe bierwerf in het mooie Mokum.

Brouwerij Homeland

“De naam Homeland staat voor een thuisgevoel voor haar gasten en bierdrinkers. De locatie is de thuishaven van de Nederlandse Marine en oude handelshaven van Amsterdam en is ook een lichte knipoog naar de veiligheidsdiensten van de Marine die onze buren zijn.”

Leuke dingen doen in Amsterdam

We hebben The AmsterdamBeer Festival opgenomen als tip in ons blog met leuke dingen doen in Amsterdam. Via dit artikel lees je nog meer leuke dingen die je kunt doen in Amsterdam.

vrijetijdamsterdam.nl

Gegevens

Datum:
15 september 2019
Tijd:
15:00 - 23:59
Evenement Categorie:
Website:
https://www.facebook.com/events/437281343689004/

Locatie

Amsterdam, Noord-Holland Nederland