23.6 C
Amsterdam
vrijdag, 7 augustus 2020
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Beurs van Berlage – De Amsterdamse vakantiebeurs

5 januari 2019 @ 12:00 - 18:00

Beurs van Berlage - De Amsterdamse vakantiebeurs

Beurs van Berlage – De Amsterdamse vakantiebeurs voor bijzondere reizen 2019.

Het doel van deze ‘vakantiebeurs voor bijzondere reizen’ is een omgeving te scheppen waar het massatoerisme niet de toon aangeeft, maar waar selectief gekozen wordt voor kwaliteit en authenticiteit!

Op deze bijzondere vakantiebeurs vindt u geen toeristische infostands, maar bijna uitsluitend gespecialiseerde touroperators, die vaak een land of een soort reizen aanbieden en hier ook alles van weten! ‘Bijzonder’ betekent naast het gaan van onbekende paden, – off the beaten track – ook dat uw reis pas begint in het land of het gebied van aankomst.Het zijn veelal actieve vakanties en geen zit- of strandvakanties.

‘Bijzonder’ betekent ook dat u voorbij geloodst wordt aan toeristische ‘highlights’ die u uit een gids kunt halen maar door middel van maatwerk die facetten van een land leert kennen die een kenner u alleen kan vertellen.

Laat u verrassen op twee fantastische dagen waar u ook de mogelijkheid heeft uit ca. 250 ‘live presentaties’ over onbekende stukken Europa en delen van de wereld te kiezen die vaak goedkoper zijn dan u denkt! ‘Bijzonder’ betekent: opdoen van verfrissende nieuwe ervaringen!

Zaterdag 5 januari / 12:00 – 18:00 / Bron en meer informatie: Beurs van Berlage

Voor aankomende evenementen zie onze agenda

Gegevens

Datum:
5 januari 2019
Tijd:
12:00 - 18:00
Evenement Categorie:

Locatie

De Beurs van Berlage Amsterdam
Damrak 243
Amsterdam, Noord-Holland 1012 ZJ Nederland
+ Google Maps
Website:
https://beursvanberlage.com/