18.6 C
Amsterdam
woensdag, 23 september 2020
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Badhuis Theater – Allo Allo 6 t/m 8 december

6 december 2018 @ 20:15

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every day that begins at 20:15, repeating until 8 december 2018

Badhuis Theater – Allo Allo 6 t/m 8 december. Synopsis. 
Het is 1942 ,In het op een bestaand Frans dorp gebaseerde plaatsje Nouvion woont René Artois . Hij is de eigenaar van het plaatselijke café samen met zijn vrouw Edith. Hij heeft buiten haar weten om relaties met allebei de serveersters in het café, Yvette en Maria.

Het rustige leventje van René wordt op zijn kop gezet door het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog. Zo goed en zo kwaad als het gaat probeert hij echter zijn oude leven voort te zetten, door de Duitsers te paaien met af en toe een gratis drankje en gratis “diensten” van zijn serveersters, in ruil voor moeilijk verkrijgbare artikelen zoals paraffine, suiker en boter.

Rond dezelfde tijd raakt René tegen wil en dank betrokken bij de activiteiten van het Franse verzet, dat zijn café als uitvalsbasis gebruikt om twee neergehaalde Engelse piloten terug te smokkelen naar Engeland. René moet wel meewerken omdat het verzet hem anders dreigt om te brengen wegens het bedienen van Duitsers in zijn café. Het verzet installeert tevens een geheime radio in het bed van Ediths moeder waarmee René contact kan houden met Londen.

6 t/m 8 december / 20:15 / Bron en meer informatie: Badhuis Theater
9 december 16:00

Voor aankomende evenementen zie onze agenda

Gegevens

Datum:
6 december 2018
Tijd:
20:15
Evenement Categorie:

Locatie

Badhuistheater in Amsterdam
Boerhaaveplein 28
Amsterdam, Noord-Holland 1091 AT Nederland
+ Google Maps
Site:
www.badhuistheater.nl