6.4 C
Amsterdam
vrijdag, 10 april 2020
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Awakenings x Adam Beyer presents Drumcode

17 oktober 2019 @ 22:00 - 08:00

Awakenings x Adam Beyer presents Drumcode

Awakenings x Adam Beyer presents Drumcode.

Awakenings komt op donderdag 17 oktober 2019 ‘op de proppen’ met een speciale ADE versie. Het is dan tijd voor Awakenings x Adam Beyer presents Drumcode. Het feest vindt ouderwets plaats in de Gashouder in Amsterdam. De start van dit techno event is om 22:00 uur ’s avonds. Ze knallen door tot 08:00 uur de volgende ochtend. Jawel, wanneer de vogeltjes alweer heerlijk beginnen te fluiten.

Line-up Drumcode

In de line-up sieren weer een aantal namen om je vingers bij af te likken. Naast eerder genoemde Adam Beyer zijn dat Boxia, Monika Kruse, Bart Skils en Layton Giordani, Maceo Plex en Enrico Sangiuliano.

Gashouder en Warehouse Elementenstraat

Awakenings laat er zoals vanouds weer geen gras over groeien tijdens het Amsterdam Dance Event. Er worden in totaal maar liefst 10 events georganiseerd. Deze feesten worden verdeeld over de vertrouwde Gashouder en de rauw Industrieel ogende Warehouse Elementenstraat. Woensdag, donderdag en vrijdag starten de feesten ’s avonds en wordt er door gegaan tot de volgende ochtend.

Festival overdag

Zaterdag vindt er op beide locaties overdag een festival plaats. Dan kun je van ’s middags tot en met ’s avonds los gaan op techno klanken. Net als overdag vinden er ’s avonds/’s nachts op beide locaties feesten plaats. Deze gaan weer door tot 08:00 uur de volgende ochtend.

Uitverkocht

Op het moment van schrijven zijn er al zeven Awakenings feesten volledig uitverkocht. Als je dus nog naar Awakenings wilt gaan lijkt het erop dat je snel je slag moet slaan.

ADE 2019

Heb je geen kaartje voor Awakenings? Dan zijn er nog veel meer leuke ADE events in de stad. Speciaal voor onze volgers die gek zijn op dance muziek houden we een speciaal blog over ADE 2019 bij.

vrijetijdamsterdam.nl

 

Gegevens

Datum:
17 oktober 2019
Tijd:
22:00 - 08:00
Evenement Categorie: