20.5 C
Amsterdam
vrijdag, 7 augustus 2020
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Amstelkerk – Bill Laurance Solo

18 november 2018 @ 20:30

Amstelkerk - Bill Laurance Solo

Amstelkerk – Bill Laurance Solo. Pianist, keyboard-speler, componist, producer en arrangeur Bill Laurance is één van de leden van de experimentele jazzband Snarky Puppy.

De uit Engeland afkomstige virtuoos is bezeten van muziek en er sinds zijn veertiende professioneel mee bezig. Naast de wereldtournees met Snarky Puppy schrijft hij muziek voor films en reclames en werkt hij aan zijn elektronische project THE FIX. De geweldige live reputatie van zijn soloproject is nu geregistreerd op het recente album ‘Live at Union Chapel’. Dat vol staat met Fender Rhodes-groves en Afrobeat-invloeden.

“The natural evolution of contemporary instrumental music. Flawless.” – Criticaljazz.com
“

Jazz Maestro” – The Guardian

“KILLER! ” – Gilles Peterson

“If jazz is to continue to appeal to future generations then it needs people like Bill Laurance to renew its relevance. ” – Jazz Journal.
Dit concert is onderdeel van het Super-Sonic Jazz Festival wat plaatsvindt van 14 t/m 18 november in verschillende kerken in Amsterdam.

Meer informatie over het festival, de algemene Super-Sonic Jazz programmering en het Super-Sonic Jazz label vind je op www.supersonicjazz.nl.

Zondag 18 november / 20:30 / Bron en meer informatie: Amstelkerk

Voor aankomende evenementen zie onze agenda

Gegevens

Datum:
18 november 2018
Tijd:
20:30
Evenement Categorie: