20.5 C
Amsterdam
zondag, 5 juli 2020
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Amstel Spaces – ADE – Fuckup Nights

16 oktober 2019 @ 19:30 - 23:59

Amstel Spaces - ADE - Fuckup Nights

Amstel Spaces – ADE – Fuckup Nights

De missie van Amstel Spaces tijdens Fuckup Nights? Leren van je fouten, je mislukkingen niet begraven, maar inzetten om je te inspireren. Waarom niet erkennen dat het leven soms niet verloopt zoals gepland? We kunnen leren van elkaars fouten en het gesprek openen over succes, fouten en mislukkingen.

Verwacht een avond vol ‘Fuckup’ verhalen waarin de vaak hilarische en pijnlijke anekdotes worden gecombineerd, gecombineerd met goed gezelschap, een zeer eerlijke sfeer, biertjes en uiteindelijk moves op de dansvloer.

Amsterdam Dance Event

Dit is een samenwerking van ADE, Fuckup Nights en Desperados om een speciale ADE-editie te maken die gericht is op de creatieve muziekindustrie. Van dj’s en managers tot clubeigenaren en festivalorganisatoren, ze delen allemaal hun beste ‘Fuckup-verhalen’ op het podium en bieden waardevolle lessen en inzichten uit de wereld van muziek, dans en evenementenbeheer.

Voor het tweede jaar is Spaces de co-working space van Amsterdam Dance Event (ADE)

Tijdens de ADE-week (16 oktober – 20 oktober) kunnen alle dance gerelateerde bedrijven drie van de meest centrale locaties van Spaces gebruiken; Afgevaardigden zijn individueel welkom in de businessclub en Spaces biedt alle mogelijke ruimte voor interviews, vergaderingen, presentaties, recepties en albumreleases.

Spaces organiseert een reeks zakelijke evenementen, zowel voor haar eigen gemeenschap als voor houders van ADE-kaarten, afgevaardigden en andere geïnteresseerden.

Voor alle informatie kun je het beste de website van Spaces bezoeken.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd blog: Amsterdam Dance Event 2019

Gegevens

Datum:
16 oktober 2019
Tijd:
19:30 - 23:59
Evenement Categorie:
Website:
https://www.spacesworks.com/event/ade-x-spaces-fuckup-nights-amsterdam/