20.5 C
Amsterdam
zondag, 5 juli 2020
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ADE x Spaces: Sound of Spaces van Lady Bee

18 oktober 2019 @ 16:00 - 18:00

ADE x Spaces: Sound of Spaces van Lady Bee

“Berg die laptop op, pak je drankje en begin je ADE-weekend met Spaces ‘eigen DJ Lady Bee”, aldus de organisatie van dit ADE event bij Spaces in de Vijzelstraat. De roots van DJ Lady Bee mogen dan wel in Amsterdam liggen, wereldwijd speelt ze een prominente rol als we het over ‘bass-muziek’.

Lady Bee-evenement

En hier is je kans om haar unieke stijl te horen, haar energie te voelen en los te laten op het Sound of Spaces: Lady Bee-evenement. Deze vrouwelijke topper kun je iedere dag vanaf 16:00 zien en horen draaien bij Spaces aan de Vijzelgracht.

Voor het tweede jaar is Spaces de co-working space van ADE

Tijdens de ADE-week (16 oktober – 20 oktober) kunnen alle dance gerelateerde organisaties drie van de meest centrale locaties van Spaces gebruiken; Afgevaardigden zijn individueel welkom in hun businessclub en Spaces biedt alle mogelijke ruimte voor interviews, vergaderingen, presentaties, recepties en albumreleases.

Spaces organiseert een reeks zakelijke evenementen, zowel voor haar eigen gemeenschap als voor houders van ADE-kaarten, afgevaardigden en andere geïnteresseerden.

Voor alle actuele informatie en laatste nieuws m.b.t. Sound of Spaces van Lady Bee kun je het beste de website van Spaces in de gaten houden.

Amsterdam Dance Event 2019

Vrije Tijd Amsterdam besteed deze maand veel aandacht aan het Amsterdam Dance Event. Als je benieuwd bent welke artikelen we al hebben geschreven, kun je het beste een kijkje nemen in ons speciale ADE Blog.

vrijetijdamsterdam.nl

Gegevens

Datum:
18 oktober 2019
Tijd:
16:00 - 18:00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.spacesworks.com/event/ade-x-spaces-sound-of-spaces-by-lady-bee/