Pallini Limoncello, nu ook alcoholvrij en vegan!

Limoncello is hot! Deze heerlijk verfrissende Italiaanse likeur begint meer en meer aan populariteit te winnen in Nederland. Pallini Limoncello is de snelst groeiende en verrast ons deze zomer met twee nieuwe producten: de Pallini Limoncello Cream en een alcoholvrije Pallini Limonzero.

Pallini Limoncello Cream

Pallini Limoncello Cream is de perfecte combinatie van Pallini Limoncello en verse kokos, die zorgt voor een frisse, ronde en zijdezachte smaak. Pallini Limoncello Cream is vegan, vrij van lactose en gluten en bevat geen kunstmatige geur- of smaakstoffen. Je ruikt en proeft dus alleen de pure citroenen, delizioso!

Pallini Limonzero 0,0%

De eerste alcoholvrije Limoncello met de vertrouwde smaak van Pallini, maar dan zonder alcohol. Pallini Limonzero heeft een heerlijke, frisse en zoete smaak zonder toegevoegde geur- en smaakstoffen. De perfecte basis voor een alcoholvrije cocktail!

Zomerse cocktailrecepten met Pallini Limoncello

Pallini Buzzy Iced Tea: Dezelfde beleving, maar dan zonder alcohol

Ingrediënten:

20ml Pallini Limonzero
40ml Iced Tea
5ml Citroensap
Ijsblokjes
Partjes citroen

Vul een long drink glas met ijs. Voeg alle ingrediënten toe en maak af met schijfjes citroen.

Pallini Cream Soda: Zijdezacht en fris

Ingrediënten:

20ml Pallini Limoncello Cream
40ml Bruisend mineraalwater
Ijsblokjes
2 partjes limoen

Vul een long drink glas met ijs. Schenk de Pallini Limoncello Cream in het glas en vul het aan met bruisend mineraalwater. Roer de mix door met een lepel en garneer met de schijfjes limoen.

Pallini Limoncello Cream (0,35L) en Pallini Limonzero 0.0% (0,5L) zijn exclusieve producten uit de Zuid-Italiaanse Amalfikust. Naast dat de producten verkrijgbaar zijn bij de betere slijterijen, bestel je Pallini Limoncello Cream online bij Gall.nl en vind je Pallini Limonzero 0.0% in de schappen van de Mitra.

Verkoopadviesprijs van Pallini Limoncello Cream vanaf € 15,95 en Pallini Limonzero 0,0% vanaf € 14,99.