Ouderen Songfestival 31e editie van start
Foto via Ouderen Songfestival

De jubileumeditie is nog maar net afgesloten met een bruisende Grande Finale in het hoofdstedelijke DeLaMar. Toch staat 31e al in de steigers. Maandag 20 juni wordt het spits afgebeten met een Kennismaking in Theater De Lievekamp in het Brabantse Oss. Tijdens deze kennismaking kunnen potentiële deelnemers geheel vrijblijvend samen met pianist en muzikaal les van Zantwijk het lied doornemen dat hij/zij zou willen zingen tijdens het festival. De keuze van het lied ligt geheel bij de kandidaat. Alles is mogelijk, van pop tot jazz, van klassiek tot levenslied, van opera tot musical.

Theater De Lievekamp biedt dit jaar voor de eerste keer het podium aan deelnemers van het Ouderen Songfestival. Vanaf de allereerste kennismaking tot en met de prefinale. Een uitgelezen kans voor de zuiderlingen om mee te doen!

Kennismaking

Maandag 20 juni 2022 De Lievekamp OSS

Voorrondes 31e editie:

September en oktober

Prefinales 31e editie

Zondag 23 oktober 2022 De Lievekamp OSS
Zondag 30 oktober 2022 Aan de Slinger HOUTEN
Zondag 6 november 2022 Posthuis Theater HEERENVEEN

Grande Finale 31e editie

Zondag 11 december 2022 DeLaMar AMSTERDAM

Deelname aan het festival is gratis. Inschrijven als kandidaat kan via www.ouderensongfestival.nl. Alle voorrondes zijn gratis toegankelijk voor publiek. Kaartverkoop van de prefinales en Grande Finale lopen via de kassa van de theaters.