NIEUWE NAMEN AANGEKONDIGD VOOR HET GROOTSTE FEESTCAFÉ VAN NEDERLAND
Afbeelding van ktphotography via Pixabay

De Alpenzusjes, PartyfrieX, Joël Borelli, René Schuurmans en Danny Froger zijn bevestigd voor het Grootste Feestcafé van Nederland. Zij voegen zich bij onder andere Frans Duijts, Django Wagner, Mart Hoogkamer en Ronnie Ruysdael, die eerder werden aangekondigd voor de tweede editie van het evenement. Het Grootste Feestcafé van Nederland, een samenwerking tussen MOJO en het Feestteam, vindt plaats op zaterdag 19 februari 2022 in Ziggo Dome Amsterdam.

Met de toevoeging van de Alpenzusjes, PartyfrieX, Joël Borelli, René Schuurmans en Danny Froger is de line-up uitgebreid tot tweeëntwintig van Nederlands’ leukste feestartiesten. De Alpenzusjes verzorgen schlagermuziek die rechtstreeks uit Tirol zou kunnen komen, PartyfrieX is al jaren een bekende verschijning in de carnavalswereld, Joël Borelli is de meest gevraagde pianist van Nederland, René Schuurmans zorgt er altijd voor dat het publiek uit zijn dak gaat en Danny Froger brengt een uitgebreid repertoire aan hits, feestelijke covers en meezingnummers.

Het Feestteam omschrijft de avond als: “De confetti komt uit je oren en de handjes gaan in de lucht. Samen met duizenden feestbeesten zingen we ons schor en gaan we helemaal los tijdens de ruim 20 optredens van de allerleukste feestartiesten. Ben jij klaar voor een wervelende feest-storm? Trek dan je foute pak aan en val samen met de gezelligste feestvierders van de ene feest- verbazing in de andere.”

De kaartverkoop is reeds gestart via Ticketmaster.

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam