Huzarenstukje van Chuckie tijdens Den Haag Outdoor
Foto: Den Haag Outdoor

Zaterdag 28 augustus staat het Haagse Zuiderpark in het teken van de vierde editie van het Dance Festival Den Haag Outdoor. Artiesten als Secret Cinema, La Fuente, Erick E, Outsiders, KM (Live), De Sluwe Vos, Bart Skils, Barend & Van Breukelen (538) en Django Wagner maken hun opwachting op één van de vijf stages. Chuckie heeft een bijzondere rol in ‘zijn’ Den Haag, waar in 1993 zijn internationale carrière startte: hij beklimt alle vijf stages tijdens Den Haag Outdoor.

De eerste editie van Den Haag Outdoor vond plaats in 2017. Het festival wist een gevarieerd publiek aan zich te binden bij de eerdere drie edities. In 2021 pakt organisator Hofstad Festivals uit met vijf stages:

Techno Stage

Techno liefhebbers kunnen hun hart ophalen in de Festivaltent, met stampende, rauwe techno van o.a. Egbert (live), De Sluwe Vos, Bart Skils, Warren Fellow en Haagse Remy.

ASTA Stage

Hier wordt een ode gebracht aan de legendarische club aan het Spui en aan die tijd, door Erick E, Mark van Dale, Stanton, The Darkraver, Francois, Peter van Leeuwen en DJ Reza.

Deephouse/ Techhouse Stage

Het ultieme festivalgevoel wordt hier in de buitenlucht gepresenteerd door artiesten als Secret Cinema, La Fuente, Funkerman, Wouter S, Lucien Foort en nog veel meer.

Urban/ House Stage

KM live, YXNG-LE (live), Dyna, Biggi, Badd Dimes en D-Rashid zijn enkele van de namen die op dit podium hun opwachting maken. En natuurlijk sluit ras-Hagenees “Outsiders” traditiegetrouw af op de door het eerdere succes uitgebreide Urban/ House Stage.

Het Grote Foute Feest

Het Grote Foute Feest is ook een vaste en onmisbare waarde op het Haagse Festival. Meezingen met alle Nederlandstalige en foute liedjes met onder anderen Django Wagner, Barend & Van Breukelen (538), De Kraaien, Rob van Dijck en Janah Louard.

Chuckie verbindende factor

Chuckie, die in 1993 zijn debuut als DJ maakte in de Haagse Voltage, vormt de verbindende factor van Den Haag Outdoor. Hij verzorgt op elke stage een optreden. Volgens organisator Timo Bosman past het vijfvoudige optreden bij uitstek bij Den Haag Outdoor: “Dit gevoel willen we uitdragen. Weg met de hokjesgeest. Den Haag Outdoor is er echt voor iedereen.”

Tickets en de volledige line-up vind je op denhaagoutdoor.nl.

 

 

    Bij Vrije Tijd Amsterdam krijg je korting op de mooiste lokale initiatieven. Iedere maand hebben we de beste acties.
    Deze keer: 20% korting bij Amsterdenim!

Koop Amsterdamse denim met maar liefst 20% korting!

Exclusieve kortingen via Vrije Tijd Amsterdam

Gebruik de kortingscode VTA20 en krijg 20% korting op je aankoop bij Amsterdenim.

Pak nu je korting