BONOBO OP 20 APRIL MET NIEUW ALBUM NAAR AFAS LIVE
Bonobo staat op 20 april in AFAS Live. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

De Britse dj/producer Bonobo geeft op 20 april een show in AFAS Live, Amsterdam. Het concert maakt deel uit van zijn “Fragments Live Tour” dat in het teken staat van zijn gelijknamige nieuwe album dat volgend jaar verschijnt.

Release nieuw album

Naast een wereldtournee kondigt Bonobo vandaag ook de release aan van zijn nieuwe album “Fragments”. De opvolger van “Migration” verschijnt op 14 januari en de leadsingle “Rosewood” is vandaag al te beluisteren. Het album bevat samenwerkingen met Jamila Woods, Joji, Kadhja Bonet, Jordan Rakei, O’Flynn en Miguel Atwood-Ferguson. Het is volgens Bonobo, het alias van Simon Green, de meest emotioneel intense plaat die hij tot nu toe heeft gemaakt.

Graag geziene gast

Sinds zijn doorbraakalbum ‘Black Sands’ uit 2010 is Bonobo uitgegroeid tot de trots van elektronica label Ninja Tune. Het laatste studioalbum “Migration” uit 2017 werd internationaal zeer goed ontvangen en behaalde de top 10 positie in de UK, België en Nederland en de eerste plaats in de Billboard dance-album charts in de VS. Met zijn gelaagde mix van downtempo elektronica, jazz, house en wereldmuziek is hij een graag geziene act in zowel broeierige zalen als op de festivalpodia. In 2019 was hij voor het laatst in ons land te zien tijdens Amsterdam Dance Event en in 2018 gaf hij een optreden in de Alpha op Lowlands.

De kaartverkoop start vrijdag 15 oktober om 10:00 via Ticketmaster.

    Bij Vrije Tijd Amsterdam krijg je korting op de mooiste lokale initiatieven. Iedere maand hebben we de beste acties.
    Deze keer: 20% korting bij Amsterdenim!

Koop Amsterdamse denim met maar liefst 20% korting!

Exclusieve kortingen via Vrije Tijd Amsterdam

Gebruik de kortingscode VTA20 en krijg 20% korting op je aankoop bij Amsterdenim.

Pak nu je korting