Talpa Radio, 538 en ALDA presents: The Beat
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Talpa Radio, 538 en ALDA presents: The Beat

‘Nieuwe dance omgeving waar dj’s en fans samenkomen’

Talpa Radio, 538 en ALDA presenteren vanaf 3 november The Beat, een online EDM-omgeving die bekende en upcoming dj’s nog dichter bij de fans brengt. The Beat geeft kijkers wereldwijd met een online serie wekelijks een blik achter de schermen in de dance-scene.

Bekende influencers en YouTubers

Tijdens de nieuwe serie trakteert en presenteert een team van bekende influencers, beroemde YouTubers en 538 dj’s de fans iedere week op festivalreports, gigs en unieke content. De episodes worden elke vrijdagmiddag via YouTube en TV 538 getoond. Met de wekelijkse aflevering op vrijdag luidt the Beat samen met fans en artiesten in de hele wereld het weekend in.

EDM Liefhebber

Het nieuwe concept is er voor de ultieme EDM liefhebber die niets wil missen. Voor de festivalbezoeker, voor de fan die alles wil weten van zijn favoriete dj en voor het jonge talent dat op zoek is naar de beste tricks & tips. The Beat gaat backstage, daagt wereldberoemde dj’s uit met speciale challenges en pranks, geeft jonge talenten een kans, en doet verslag van gerenommeerde festivals in onder andere Duitsland, Miami en Jakarta.

DNA 538

Dave Minneboo, Radiodirecteur Talpa Radio: ‘Dance zit in het DNA van 538. Kijk maar naar de grote radioshows van Hardwell, Tiësto, Afrojack, Armin van Buuren en Martin Garrix op 538. Ook onze online zender 538Dance Radio staat 24/7 in het teken van dance. Met The Beat komt alles samen: een online omgeving met radio, video en online!’

Het eerste seizoen van The Beat zijn iedere vrijdag vanaf 17:00 uur via YouTube en TV 538 te zien. In een kwartier ben je helemaal op de hoogte en begint het muzikale weekend officieel. Uiteraard is het ook mogelijk de verschillende items apart te bekijken op The Beat. The Beat wordt geproduceerd door MAS Media in samenwerking met TV 538.

vrijetijdamsterdam.nl

Lezers vonden dit artikel ook interessant: ADE 2017: speciaal event voor jonge dance fans.