Adverteren in Amsterdam – Vrije Tijd Amsterdam – Cultuur

Adverteren in Amsterdam – Vrije Tijd Amsterdam – Cultuur

Adverteren in Amsterdam – Vrije Tijd Amsterdam – Cultuur

Vrije Tijd Amsterdam is hét media bedrijf van Amsterdam en voor u een ideale mogelijkheid om met uw product/dienst, via gerichte advertentiemogelijkheden onder de aandacht te komen van het Amsterdamse publiek.

Hoofdzakelijk publiceren we redactionele bijdragen over Amsterdam m.b.t. sport, uitgaan, lifestyle, fashion en cultuur. Onze doelgroep bestaat uit ruim 95 procent Amsterdammers. De grootste groep is tussen de 25 en 34 jaar.

Momenteel wordt vrijetijdamsterdam.nl 17.000 keer per maand bezocht, waarvan er 15.000 unieke bezoeken zijn en 20.000 paginaweergaven. Op social media hebben we meer dan 10.000 volgers. We begeven ons op Linkedin, Twitter, Snapchat, Instagram, Facebook en Pinterest.Primair doel is bezoekers van vrijetijdamsterdam.nl te informeren, voorzien van nieuwsberichten en te entertainen via media bijdragen.

Koninklijke Bibliotheek in Den Haag

Onlangs werd bekend dat de artikelen van VTA zullen worden bewaard in de archieven van de Koninklijke Bibliotheek in Den Haag als ‘digitaal erfgoed.’ Dat zegt iets over de kwaliteit van onze content en daar zijn we trots op.

Anno 2018 is online vindbaarheid van uw organisatie, dienst of product, van essentiële waarde om bij te kunnen blijven ten opzichte van vergelijkbare bedrijven en uw ambities c.q. groeimogelijkheden waar te kunnen maken.

Webvertising speelt hierbij een grote rol. Kort samengevat is webvertising een verzamelnaam voor het benaderen van uw doelgroep door middel van online kanalen. Gastblogs, Native Content, Bannering en Linkbuilding zijn onze voornaamste advertentiemogelijkheden.

VTA beschikt over uitstekende tekstschrijvers

Naast webvertising speelt content via uw eigen website een grote rol. U moet dan denken aan eigen, originele en specifieke teksten van hoog niveau gericht op uw dienstverlening en geschreven volgens de actuele SEO richtlijnen. Vrije Tijd Amsterdam beschikt over goede tekstschrijvers en neemt dit graag voor u uit handen.

Gedetailleerde inhoud over de diensten en prijzen van Vrije Tijd Amsterdam treft u in onze tariefkaart op de website. Meer informatie kunt u verkrijgen als u een e-mail stuurt naar info@vrijetijdamsterdam.nl

vrijetijdamsterdam.nl