PLATENBEURS IN Q-FACTORY
Q-Factory van de buitenzijde. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

PLATENBEURS IN Q-FACTORY

Super leuk nieuws voor Amsterdamse muziekverzamelaars! Zaterdag 16 december organiseert Q-Factory in haar eigen muziekmakerscentrum een grote en spectaculaire Internationale Platen & CD beurs met een ruim aanbod aan LP’s, CD’s, DVD’s en memorabilia.

Betere standhouders

Poppodium Q-Factory wordt op zaterdag 16 december omgetoverd tot de grootste platenwinkel van Amsterdam. In de grote zaal zullen de betere standhouders uit het land aanwezig zijn met duizenden LP’s, CD’s, DVD’s en memorabilia.

Verzamelaars en liefhebbers

Van goedkoop tot collector’s items. Van rock ‘n roll, beat, metal en punk tot country, blues en cabaret. De Q-Factory wordt de perfecte plek voor verzamelaars en liefhebbers om opzoek te gaan naar die ene aparte plaat om de verzameling compleet te maken.

Meer informatie

De zaal gaat op zaterdag 16 december om tien uur ’s ochtends open en muziekliefhebbers kunnen er tot vijf uur in de middag terecht. Een kaart voor het evenement bij de Q-Factory bedraagt slechts € 3,00. Het Amsterdamse pop podium zit gevestigd aan het Atlantisplein 1 in Amsterdam.

Over Q-Factory

Q-Factory is het grootste muziekmakerscentrum van Europa en biedt muzikanten, acteurs en dansers alle mogelijkheden om te repeteren, op te treden of opnames te maken. Op de begane grond zit een fijn café/restaurant en op de derde en vierde verdieping bevindt zich het Q-Factory Hotel, dat afgelopen juni geopend is.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd nieuws Q-Factory

Q-Factory viert verjaardag Herman Brood

    Bij Vrije Tijd Amsterdam krijg je korting op de mooiste lokale initiatieven. Iedere maand hebben we de beste acties.
    Deze keer: 20% korting bij Amsterdenim!

Koop Amsterdamse denim met maar liefst 20% korting!

Exclusieve kortingen via Vrije Tijd Amsterdam

Gebruik de kortingscode VTA20 en krijg 20% korting op je aankoop bij Amsterdenim.

Pak nu je korting