Voorbeschouwing tentoonstelling: 'Ondertussen hier'
Afbeelding via De Onafhankelijken

Kunstenaarsvereniging ‘De Onafhankelijkenen’ heeft een bijzondere periode achter de rug. Nadat ze in 2020 hun jaarlijkse ledententoonstelling voor het eerst in het bestaan van de Onafhankeliijken hadden afgelast, laten ze nu gewoon fysiek weer van zich spreken in de tentoonstelling: ‘Ondertussen hier’.

Mooie tentoonstelling

Het wordt een mooie tentoonstelling. Sinds 2018 nodigen de leden van de Onafhankelijken ieder een gast uit. Zo ook dit jaar. Alle disciplines van beeldende kunst zijn aanwezig: beeldhouwwerk, schilderijen, collages, tekeningen, geur-installaties, installaties met videowerk, textiel, keramiek, fotografie, enzovoort.

Ze kunnen dit jaar logischerwijs geen grote opening organiseren. In plaats daarvan zijn er dagelijks extra activiteiten, zoals toelichtingen van kunstenaars op hun werk of een film.

25 bezoekers tegelijkertijd

Uiteraard houden ze rekening met de laatste coronamaatregelen. Naar de huidige stand kunnen ze 25 bezoekers tegelijkertijd ontvangen. Ze registreren de bezoekers, zorgen voor mondkapjes en er wordt een vaste routing gemaakt waarbij 1,5 meter afstand gewaarborgd zal blijven.

Het activiteitenprogramma en de laatste stand van de coronamaatregelen kunt u vinden op www.deonafhankelijken.nu

Loods 6, KNSM laan 143, Amsterdam

Dagelijks geopend van zaterdag 10 juli tot en met zondag 18 juli van 12:00-17:00 uur.

Lees ook: Fieldlab Evenementen: meer ruimte mogelijk voor actieve evenementen in de buitenlucht