Tijden Amsterdam Light Festival aangepast
Foto: Janus van den Eijnden

Vanwege de nieuwe coronamaatregelen hebben we de festivaltijden aangepast: vanaf 2 december is het festival in de vroege ochtend en in de late middag te beleven! Dat schrijft de organisatie van het Amsterdam Light Festival.

‘s Ochtends zullen 21 van de 23 lichtkunstwerken aan staan tussen 7.00 – 9.00 uur en kun je op de vroege ochtend genieten van dé highlights van de afgelopen negen edities. In de namiddag staan alle 23 werken aan van 15:00 – 17:00 uur en kun je de werken beleven terwijl de zon ondergaat. Alleen op deze tijden kan er gevaren en gewandeld worden.

Bovengenoemd geldt in ieder geval voor de periode van 2 december tot 19 december. “We stellen iedereen die al tickets hebben gekocht zo snel mogelijk op de hoogte over de status van hun bestelling en vragen vriendelijk om ons voordien niet te mailen of te bellen”, aldus de organisatie.

Als festival zijn we blij dat we nog steeds de stad kunnen verlichten en ons 10-jarig bestaan samen met de bezoekers en inwoners van Amsterdam kunnen vieren!