Selectie Mooie Noten 2022 bekend
Foto via Mooie Noten 2022

De deelnemers van dé Amsterdamse popsongcompetitie Mooie Noten 2022 voor singer-songwriters en (semi)akoestische acts zijn bekend! Dit jaar strijden 18 acts om de winst op verschillende podia in Amsterdam.

Geselecteerd voor Mooie Noten 2022 zijn: Tvgce, timothy, Sven Ross, Ismena, Juliet, Monika met een K, OXBLOOD, Bent Mettentee, Christian Kuitert, Aidan & the Wild, Sydney Imani, NAIROBI, Fee Reynaert, Dilara Tunes, De Lieverds, Colourful Minds, Lucas Rens en Juliana Zijlstra. 

De 18 acts strijden in drie voorrondes om een plek in de halve finale. De voorrondes vinden plaats op donderdag 28 april in De Nieuwe KHL, vrijdag 29 april in Splendor en op dinsdag 10 meiin de Roode Bioscoop. Elke avond wordt er één winnaar gekozen. Tijdens de laatste voorronde worden er nog 3 wildcards uitgereikt. De halve finale vindt plaats in de Zonzij zaal in de Tolhuistuin op zondag 22 mei en de finale in het Vondelpark Openluchttheater op zondag 26 juni.

De winnaar van Mooie Noten gaat naar huis met een prijzepakket met en waardecheque voor muziekinstrumenten, een photoshoot door Richard Tas Photography, studiotijd, coaching door een specialist van GRAP, diverse optredens en meer!