Jong en Groot Excelsior: 'Eindelijk, we mogen weer!'

“Eindelijk, we mogen weer! Na maandenlang wachten mogen we weer repeteren. Het geduld is aardig op de proef gesteld, maar uiteindelijk kwamen daar de verlossende woorden dat we weer van start konden gaan! En dat zal niet voor niks zijn”, zegt Iris de Rink, de voorzitter van Jong en Groot Excelsior.

De voorzitter vervolgt: “Op zondagmiddag 4 juli staat er een buitenconcert gepland in de tuinen van de Hermitage. Voor ons een concert om erg naar uit te kijken! Verder vieren in het najaar ons 95-jarig jubileum, en hopen we natuurlijk met kerst weer in een goed gevulde Westerkerk te mogen spelen. Genoeg om voor te repeteren dus.”

“Voor geïnteresseerden hebben we dinsdag 8 juni en vrijdag 11 juni open repetities. Repetities vinden plaats in de Pieter Jelles Troelstraschool in Geuzenveld. Dit is goed te bereiken met zowel de auto (gratis parkeren!) en het openbaar vervoer. Op dinsdag 8 juni is de open repetitie van Groot Excelsior, op vrijdag 11 juni van Jong Excelsior”, vertelt Iris de Rink.

Meespelen met de orkesten

“Jong Excelsior bestaat uit jeugdleden in de leeftijd van 12-25 jaar. Groot Excelsior bestaat uit leden van 20 jaar en ouder. Beide orkesten zijn blaasorkesten inclusief slagwerk/percussie. Ben of ken jij iemand die graag in een orkest zou willen spelen, breng diegene op de hoogte of kom zelf gezellig een keer meespelen.”

“Wieweet speel je straks wel mee bij het buitenconcert! Het maakt niet uit welk instrument je speelt, zolang het maar een blaasinstrument of slagwerk / percussie is. Voor de open repetitie moet wel even aangemeld worden. Dit kan voor Jong Excelsior via je@jongexcelsior.nl en voor Groot Excelsior via ge@jongexcelsior.nl”, laat een van muziek bevlogen Iris de Rink ten slotte weten namens Jong en Groot Excelsior.

Gerelateerd: Het verhaal achter Jong en Groot Excelsior

 

    Bij Vrije Tijd Amsterdam krijg je korting op de mooiste lokale initiatieven. Iedere maand hebben we de beste acties.
    Deze keer: 20% korting bij Amsterdenim!

Koop Amsterdamse denim met maar liefst 20% korting!

Exclusieve kortingen via Vrije Tijd Amsterdam

Gebruik de kortingscode VTA20 en krijg 20% korting op je aankoop bij Amsterdenim.

Pak nu je korting