Inschrijvingen Mooie Noten 2024 geopend!

De inschrijvingen voor Mooie Noten 2024 zijn geopend. Mooie Noten is een jaarlijks terugkerende popsongcompetitie voor singer-songwriters en (semi)akoestische acts van maximaal drie personen. Welke nieuwe talenten staan deze editie op het podium?

Tijdens de competitie, die plaatsvindt van maart t/m juni, krijgen artiesten de kans om zich te presenteren voor een nieuw publiek en een jury bestaande uit professionals uit de muziekindustrie. De geselecteerde acts spelen op diverse podia in Amsterdam en krijgen, naast juryfeedback, workshops over sociale media en muziekrecht.

Uit alle aanmeldingen worden 18 artiesten geselecteerd die hun muziek gaan delen met het publiek op verschillende podia in Amsterdam. De drie voorrondes vinden plaats in de Roode Bioscoop, De Nieuwe KHL en MidWest in Amsterdam. Elke voorronde kent  één winnaar die direct doorgaat naar de halve finale. De andere spots gaan naar de drie wildcard winnaars, die verdeeld worden over alle voorrondes. Eind april spelen de halve finalisten in Paradiso, waarna vervolgens drie acts begin zomer strijden voor de winst in het Vondelpark Openluchttheater.

Het prijzenpakket van Mooie Noten bestaat onder andere uit diverse optredens, een studio photoshoot door Richard Tas Photography, studiotijd, een waardecheque van Dijkman Muziek, repetitietijd bij de Q-Factory Amsterdam en zakelijke coaching door een specialist van GRAP. Inschrijven kan vanaf dinsdag 6 februari tot en met maandag 4 maart via www.grap.net.

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam