Welke Amsterdamse hotels hebben een jacuzzi op de kamer
Grand Hotel Amrâth Amsterdam

Welke Amsterdamse hotels hebben een jacuzzi op de kamer? Dat is een vraag die veel mensen zichzelf stellen als ze een hotelkamer willen boeken in Amsterdam. In de hoofdstad zijn er vele prachtige hotels gevestigd. Bij een aantal van deze Amsterdamse hotels tref je een jacuzzi/bubbelbad op de kamer. Het is de ultieme vorm van ontspanning en je komt even helemaal tot rust. Veel plezier met ons blog over Amsterdamse hotels met een jacuzzi op de kamer.

Grand Hotel Amrâth Amsterdam

Het Grand Hotel Amrâth Amsterdam is een 5-sterrenhotel. Het hotel is gevestigd in het monumentale Scheepvaarthuis aan de Prins Hendrikkade. Naast bubbelen in de kamer kun je gebruik maken van de spa & wellness faciliteiten.

Adres: Prins Hendrikkade 108

Hotel Okura

Het befaamde Hotel Okura Amsterdam is een 5-sterrenhotel. Okura is een chic hotel dat is gelegen in Amsterdam Zuid. Er kan gerelaxt worden in de kamer of tijdens een van de andere wellness activiteiten die in het hotel plaatsvinden.

Adres: Ferdinand Bolstraat 333

Olympic Hotel

Olympic Hotel Amsterdam is een 4-sterrenhotel. Dit hotel ligt aan het IJsbaanpad in Amsterdam Zuid. Dat is dichtbij het beroemde Olympisch Stadion. Elke kamer biedt wel iets moois en heeft een prachtig uitzicht over Amsterdam.

Adres: IJsbaanpad 12

Conservatorium Hotel

Het Conservatorium Hotel is een 5-sterrenhotel. Het hotel is gelegen in een prachtig gebouw in Amsterdam Zuid. Dit unieke hotel beschikt over de grootste hotel spa van de stad, waar je allerlei ontspanningsactiviteiten kunt beleven.

Adres: Paulus Potterstraat 50

W Amsterdam

Het hotel W Amsterdam is een 5-sterrenhotel. Dit luxehotel ligt in de Spuistraat in het centrum van Amsterdam. Je kan hier lekker tot rust komen in de kamers of genieten van de spa & fitness faciliteiten.

Adres: Spuistraat 175

 

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam