Trans and Friends café InClusion in The Manor Hotel

Leuk transgender nieuws! TransAmsterdam organiseert iedere laatste vrijdag van de maand Trans and Friends cafe InClusion. De eerstvolgende bijeenkomst vindt plaats op 30 juli.

InClusion is een netwerk- en ontmoetingsplaats waar je jezelf kunt zijn. Maar het is vooral een leuke plek om vrienden te ontmoeten en te maken. De bezoekers worden ontvangen door gastheren, gastvrouwen, en gastmensen van TransAmsterdam. Tijdens InClusion worden er ook themabijeenkomsten georganiseerd en vinden er boek-, kunst- en cultuurpresentaties plaats.

Missie van TransAmsterdam

Het doel van TransAmsterdam is om de beeldvorming van transgender personen te verbeteren en hun zichtbaarheid te vergroten. Dit doen zij door het bieden van een kunst- en cultuurpodium voor zowel transgender als niet-transgender personen.

Coronamaatregelen

Omdat er i.v.m. coronamaatregelen maar 30 mensen aanwezig mogen zijn, moet je je eerst aanmelden. Wil je aanwezig zijn bij café InClusion in het Manor Hotel, mail dan naar info@transamsterdam.nl. Zonder registratie kun je er niet bij zijn. Mocht je na aanmelding toch niet present kunnen zijn, of ben je b.v. ziek geworden laat het ons weten. Dan kunnen we je plek afstaan aan iemand anders.

Er mag alleen aan tafels worden gezeten en niet aan de bar. Het maximumaantal personen per tafel is 4. Bezoekers dienen zich te registreren in het Manor, er ligt hiervoor een intekenlijst klaar zodat iedereen zich kan inschrijven bij binnenkomst. Maximumaantal in de ruimte is 30 personen.

Meer informatie

De aankomende zes edities van Café InClusion vinden plaats op 30 juli, 27 augustus, 24 september, 29 oktober, 26 november en 24 december. Begintijd is 20:00 uur en de avond eindigt om 00:00 uur. Het adres van het Manor Hotel is: Linnaeusstraat 89 in Amsterdam.

 

 

 

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam