Vrije Tijd Amsterdam gaat wekelijks op zoek naar leuke tips voor in je weekend. Hieronder lees je een aantal leuke tips voor een gezellig weekend in Amsterdam!
Foto via Indische Buurt Festival

Vrije Tijd Amsterdam gaat wekelijks op zoek naar leuke tips voor in je weekend. Hieronder lees je een aantal leuke tips voor een gezellig weekend in Amsterdam!

JCI Vondelpark Open

Amsterdammers die vrijdag het Vondelpark bezoeken moeten niet vreemd opkijken. Tijdens het JCI Vondelpark Open, dat vrijdag plaatsvindt in het park wordt de plek waar menig Amsterdammer de hond uitlaat, een rondje rent of neerploft bij zonnig weer, een ‘metamorfose’ gerealiseerd naar een heuse golfbaan.

Meer info: https://www.jcivondelparkopen.nl/

Hans Klok en Friends

Heb jij ze al gezien? Er hangen honderden posters van Hans Klok & Friends in Amsterdam! Vanaf 3 september is de show van deze ras-entertainer op het Java eiland te zien.

Meer info: www.hansklokshow.nl

Cinetree presents: Forest Film Festival 2021

Het Forest Film Festival is terug! Ook deze zomer kijk je de mooiste films onder de sterrenhemel in het betoverende Amsterdamse Bostheater en ben je altijd gegarandeerd van een uniek avondje uit. Met de hele familie genieten van Amerikaanse animatiefilm Life of Pi, tot middernacht dansen bij het experimentele EMA (met achteraf een DJ performance) of met je eerste date naar Call Me By Your Name tijdens onze speciale First Dates movie night… Dit jaar is er voor ieder wat wils!

Meer info: https://cinetree.nl/events

Circusbende Festival Oost

“Volgend weekend staat De Bende met een nieuw programma in het Flevopark. Alweer het laatste weekend van 3x Circusbende Festival. Met een reeks waanzinnige artiesten weten we zeker dat dit een bende-bom van een afsluiter wordt”, aldus de organisatie van het Circusbende festival Oost.

Meer info: https://www.facebook.com/circusbende

Huiskamer Festival

Het is dit weekend weer tijd voor het huiskamer festival. Voor meer informatie verwijzen we je naar dit artikel.

Meer info: https://www.huiskamerfestival.nl/

Sunday Market Westergas

“We hopen iedereen weer te zien op 5 september bij de Westergas voor funky shopping, live muziek, inspiratie, theater & more”, aldus de organisatie van de Sunday Market Westergas.

Meer info: https://www.sundaymarket.nl/

Amsterdam Fringe Festival

Tijdens het Amsterdam Fringe Festival krijg je 11 dagen lang theater, dans en circus van nieuw, onbekend en ongetemd talent. In CC Amstel zijn o.a. Erin Skye Circus en Kiriko Mechanicus & Just van Bommel te zien.

Meer info: https://www.facebook.com/AmsterdamFringeFestival

Indische buurt festival

Na maandenlange voorbereidingen gaat eindelijk het Indische Buurt Festival van start! Klik hier voor het laatste artikel over dit Mokumse festival.

Meer info: https://www.indischebuurtfestival.nl/

Pluk de Nacht Open Air Filmfestival

Het reguliere openlucht filmfestival in Amsterdam vindt van 25 augustus t/m 4 september 2021 plaats op het Stenen Hoofd.

Meer info: https://www.plukdenacht.nl/info/

Red Light Jazz festival

Op 3, 4 en 5 september is het weer tijd voor het Red Light Jazz festival.

Meer info: https://redlightjazz.com/

De Levende krant

Weleens van theatervoorstelling De Levende Krant gehoord. Je kunt deze voorstelling vrijdag en zaterdag gratis bezoeken in de Van der Pekstraat en op het Dapperplein. We schreven er ook eens een artikel over.

Meer info: https://markttheater.nl/agenda/

 

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam