Tips van Vrije Tijd Amsterdam: weekend 29 okt – 31 okt
Mark Verdoes

Vrije Tijd Amsterdam gaat wekelijks op zoek naar leuke tips voor in je weekend. Heb je nog geen plannen gemaakt voor dit weekend? Neem eens een kijkje in onderstaand lijstje met leuke dingen die je dit weekend kunt doen!

Naar de Gallemiezen, an Amsterdam Love story

Tijdens deze unieke expositie in het art’otel brengen ze vanuit alle kunstdisciplines de uitersten bij elkaar. Een unieke mengelmoes van gepassioneerde rebellie, doordachte filosofieën, samenwerkingen en samenzweringen, maar ook de originele en karakteristieke liefdesverklaringen voor en over onze stad Amsterdam.

Meer info

Expositie Mark Verdoes

In de loop der jaren heeft de beeldtaal van Mark Verdoes steeds meer dimensies gekregen. Zijn werk is rauw en onvoorspelbaar, maar ook verfijnd en tot in de perfectie georchestreerd. Van 30 oktober tot en met 7 november exposeert hij in samenwerking met Sandvoort Gallery zijn meest recente fotografie en schilderijen in expositieruimte Losdok, aan de Veemkade in Amsterdam.

Meer info

Affordable Art Fair Amsterdam

Affordable Art Fair Amsterdam keert terug met een nieuwe editie in de Kromhouthal in Amsterdam-Noord. Het kunstevenement biedt plaats aan een groot aantal galerieën met een zeer divers aanbod van hedendaagse en originele kunst. Het evenement startte op 28 oktober en duurt nog tot en met 31 oktober.

Adres: De Kromhouthal

Last Man Standing

Last Man Standing is een uniek evenement waarbij je samen met honderden anderen 3 uur lang op een paal of verhoging gaat staan! Met deze actie willen ze aandacht vragen voor het belang van mentale gezondheid én geld ophalen om jongeren die het moeilijk hebben te ondersteunen. Veel jongeren worstelen met een depressie, burn-out, prestatiedruk, of een eet- of angststoornis.

Meer info

Grote schoonmaakactie rond de Sloterplas: prikt u mee?

Als afsluiting van het zomerseizoen organiseert Vuilnis Oproer Nieuw-West samen met de Vrienden van de Sloterplas en het stadsdeel op 30 oktober een grote opruimactie in het Sloterpark: het (op)RuimRondjeSloterplas. Prikt u mee? “Hoe meer mensen meedoen, hoe ruimer de straal rond de plas die we schoon kunnen maken.”

Meer info

Halloween in Winkelcentrum Boven’t Y

Kom jij zaterdag lekker griezelen in Boven ’t Y? Aanstaande zaterdag 30 oktober kan je tussen 12:00 uur en 16:00 uur meedoen aan de Halloween vossenjacht of je griezelig laten schminken!

Meer info

Stoffenbeurs Amsterdam

Het wordt gezellig in Winkelcentrum Boven ’t Y! Zondag 31 oktober wordt er op het Buikslotermeerplein in Amsterdam-Noord een stoffenbeurs georganiseerd. “Shop prachtige damesmodestoffen, kindermodestoffen, herenmodestoffen, designerstoffen, hobbystoffen, feeststoffen, woonstoffen, fournituren en accessoires voor je garderobe en huis, voor groot en klein en voor elke beurs en ieder wat wil! Wij maken er weer een stoffenfeest van!”, aldus de organisatie van Stoffenbeurs Amsterdam.

Meer info

Pure Markt 2021

Tijdens de markt staan de kramen langs het verharde pad onder het toeziend oog van meneer en mevrouw ooievaar in hun nest. Op onze picknickplaatsen kun je heerlijk genieten van een hapje en een drankje. Voor de kinderen zijn er diverse speelplaatsen en andere activiteiten. In het oude kassencomplex vind je ook restaurant de Kas en een deel van hun kwekerij.

Meer info

KLM Urban Trail Amsterdam

Op zondag 31 oktober 2021 gaat de KLM Urban Trail Amsterdam weer van start. De derde editie biedt deelnemers een uniek parcours, dat hen door tal van markante en iconische gebouwen in Amsterdam leidt. Sportievelingen kunnen kiezen uit een parcours van 5 of 10 km. De inschrijving is vanaf vandaag geopend. Supporters om aan te moedigen zijn van harte welkom.

Meer info

LHBTI+ uitgaan

MEIJT. organiseert op 30 oktober de allereerste editie van hun nieuwe en vaste clubavond in Club Oliva te Amsterdam: CLUB.MEIJT!! *The New Queer Club Experience*

Meer info

 

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam

    Bij Vrije Tijd Amsterdam krijg je korting op de mooiste lokale initiatieven. Iedere maand hebben we de beste acties.
    Deze keer: 20% korting bij Amsterdenim!

Koop Amsterdamse denim met maar liefst 20% korting!

Exclusieve kortingen via Vrije Tijd Amsterdam

Gebruik de kortingscode VTA20 en krijg 20% korting op je aankoop bij Amsterdenim.

Pak nu je korting