Tips van Vrije Tijd Amsterdam: weekend 26 nov – 28 nov
Maison Amsterdam. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Vrije Tijd Amsterdam gaat wekelijks op zoek naar leuke tips voor in je weekend. Heb je nog geen plannen gemaakt voor dit weekend? Neem eens een kijkje in onderstaand lijstje met leuke dingen die je dit weekend (nog steeds) kunt doen in de hoofdstad.

Tentoonstelling Maison Amsterdam

De eeuwenoude Nieuwe Kerk in Amsterdam is sinds 18 september getransformeerd tot een waar modehuis nu de tentoonstelling Maison Amsterdam in de kerk wordt gepresenteerd. Erg leuk om een bezoekje aan te brengen.

Meer info

Naar de Gallemiezen, an Amsterdam Love story

Tijdens deze unieke expositie brengen ze vanuit alle kunstdisciplines de uitersten bij elkaar. Een unieke mengelmoes van gepassioneerde rebellie, doordachte filosofieën, samenwerkingen en samenzweringen, maar ook de originele en karakteristieke liefdesverklaringen voor en over onze stad Amsterdam.

Meer info

Arcam

Amsterdam is een dynamische stad en altijd in ontwikkeling. Vooral in de vroegere havens en langs de IJ-oevers zijn de voortdurende groei en verandering van de stad voelbaar. Eerdere ‘no-go areas’ worden getransformeerd in nieuwe stadswijken. Ga mee op een 2 uur durende architectuurtour rond het Oosterdok en langs de IJ-oevers!

Meer info

Mocht je zelf nog een leuke tip hebben horen we het graag! Stuur dan een e-mail naar rik@vrijetijdamsterdam.nl!

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam