Tips van Vrije Tijd Amsterdam: weekend 22 okt – 24 okt
Bij het Olympisch Stadion vindt een leuke vlooienmarkt plaats.

Vrije Tijd Amsterdam gaat wekelijks op zoek naar leuke tips voor in je weekend. Heb je nog geen plannen gemaakt voor dit weekend? Neem eens een kijkje in onderstaand lijstje met leuke dingen die je dit weekend kunt doen!

Molenwijkrun 2021

De run is in de Molenwijk in Amsterdam-Noord. Een groene wijk met brede paden. Een ideale plek voor een hardloopwedstrijd. “Het wordt perfect loopweer! Met zo’n 13 graden zijn de weergoden ons goed gezind”, aldus de organisatie van de Molenwijkrun 2021.

Meer info

Vlooienmarkt Olympisch Stadion

Mega grote vlooienmarkt/kofferbakverkoop op het plein rondom het Olympisch Stadion in Amsterdam. Ontdek leuke tweedehands spullen voor in je huis.

Meer info

Warming Up festival

De Tolhuistuin organiseert de tweede editie van het Warming Up Festival. Tijdens dit festival staat klimaatverandering centraal.

Meer info

25 jaar Srebrenica

Gevaarlijke Namen laten tijdens deze voorstelling het drama van Srebrenica zien door de ogen van een overlevende én een Dutchbatter. In dit theaterstuk worden de getuigen nu eens niet als slachtoffers, maar als deskundigen gehoord.

Meer info

Naar de Gallemiezen, an Amsterdam Love story

Tijdens deze unieke expositie brengen ze vanuit alle kunstdisciplines de uitersten bij elkaar. Een unieke mengelmoes van gepassioneerde rebellie, doordachte filosofieën, samenwerkingen en samenzweringen, maar ook de originele en karakteristieke liefdesverklaringen voor en over onze stad Amsterdam.

Meer info

Urban Sports Week (USWA)

Op 22, 23 en 24 oktober laten urban sporters op 3 locaties in de stad hun skills zien tijdens de vierde editie van de Urban Sports Week (USWA). Er zijn spectaculaire wedstrijden en competities, maar ook demo’s en jamsessies in sporten als BMX, inlineskaten, skateboarden en 3×3 basketbal.

Meer info

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam

    Bij Vrije Tijd Amsterdam krijg je korting op de mooiste lokale initiatieven. Iedere maand hebben we de beste acties.
    Deze keer: 20% korting bij Amsterdenim!

Koop Amsterdamse denim met maar liefst 20% korting!

Exclusieve kortingen via Vrije Tijd Amsterdam

Gebruik de kortingscode VTA20 en krijg 20% korting op je aankoop bij Amsterdenim.

Pak nu je korting