Tips van Vrije Tijd Amsterdam: weekend 15 okt – 17 okt
Naar de Gallemiezen. Foto: © TK Photography 2021

Vrije Tijd Amsterdam gaat wekelijks op zoek naar leuke tips voor in je weekend. Heb je nog geen plannen gemaakt voor dit weekend? Neem eens een kijkje in onderstaand lijstje met leuke dingen die je dit weekend kunt doen!

Amsterdam Dance Event

De organisatie van het Amsterdam Dance Event heeft, in samenwerking met clubs en festivalorganisatoren, meer dan 350 ADE Festival en Arts & Culture evenementen op 140+ locaties bevestigd, sinds het besluit van vorige maand om het evenement door te zetten. ADE 2021 vindt nog plaats van tot en met 17 oktober.

Meer info

Wijkkermis Osdorp

Deze najaarseditie gaat er één worden om niet te vergeten, met de sensationele 65 meter hoge Airbone als letterlijk en figuurlijk hoogtepunt. Verder kun je zweven op 40 meter hoogte in de Sky Glider zweeftoren en vermaakt jong en oud zich in o.a. de Break Dance no.1, mega funhouse ‘Fire Department’, Fun Factory ride, achtbaan ‘Super Mouse’, spookhuis, autoscooter en Crazy Dance wip. Daarnaast natuurlijk voor de kids volop vermaak in attracties als de Adventure Ride, draaimolen, trampolines, etc. etc. Van Spaanse churros tot griezelen in het spookhuis, voor groot en klein zal er weer veel te beleven zijn!

Meer info

Opening Sportheldenbuurt

Het Sportpark Sportheldenbuurt is bijna klaar. In het weekend van 16 en 17 oktober openen ze dit heugelijke feit officieel met een feestelijk weekend.

Meer info

Pure Markt 2021

Vlak bij de ingang van het Amsterdamse Bos aan de Amstelveenseweg vindt dit jaar 5 keer een Pure Markt plaats. De brede lanen vanaf het informatiecentrum het bos in zijn de locatie van de markt. Naast de markt zijn er vele andere leuke activiteiten te vinden zoals de Bosbaan, een klimbos, kanoverhuur en een geitenboerderij. Het Amsterdamse Bos is slechts 20 minuten fietsen vanaf het Rijksmuseum en 3x keer groter dan Central Park in New York.

Meer info

Muziekfestival J.P. Sweelinck

“Beleef de muziek van Nederlands grootste componist”, aldus de organisatie van dit muziekfestijn.

Meer info

Dushehra Mela

“Lord Shiva Hindu Temples cordially invite you to the 6th Grand Dussehra Mela Event, the celebration of the traditional festival of Dussehra that remarks, ‘Truth is Always Victorious Over Evil’ and is popularly celebrated in India”, schrijft de organisatie. Het is gratis toegang voor alle leeftijden.

Meer info

HER Film Festival

Geniet van de mooiste films en laat je inspireren door krachtige vrouwen tijdens HER Film Festival in oktober 2021.

Meer info

Cinekid Festival

Het grootste kinderfilm- en mediafestival ter wereld. De nieuwste films, televisieproducties, media-installaties, workshops en tutorials zijn op het festival te zien en op diverse Cinekid on Tour locaties.

Meer info

Amsterdam Marathon

Zondag wordt er eindelijk weer een TCS Amsterdam Marathon gelopen. Moedig jij de deelnemers zondag aan langs de lijn?

Meer info

Kalverstraat & Heiligeweg

De Kalverstraat & Heiligeweg richten zich tegenwoordig meer op de lokale Amsterdammers. Je vindt hier originele winkels en leuke horeca. Super leuk om eens een bezoekje aan te brengen.

Meer info

Naar de Gallemiezen

De tentoonstelling ‘Naar de Gallemiezen’ is te gek om te bezoeken! Tijdens deze unieke expositie brengen kunstenaars vanuit alle kunstdisciplines de uitersten bij elkaar. Een unieke mengelmoes van gepassioneerde rebellie, doordachte filosofieën, samenwerkingen en samenzweringen, maar ook de originele en karakteristieke liefdesverklaringen voor en over onze stad Amsterdam.

Meer info

 

 

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam

    Bij Vrije Tijd Amsterdam krijg je korting op de mooiste lokale initiatieven. Iedere maand hebben we de beste acties.
    Deze keer: 20% korting bij Amsterdenim!

Koop Amsterdamse denim met maar liefst 20% korting!

Exclusieve kortingen via Vrije Tijd Amsterdam

Gebruik de kortingscode VTA20 en krijg 20% korting op je aankoop bij Amsterdenim.

Pak nu je korting