Tips van Vrije Tijd Amsterdam: weekend 12 nov – 14 nov
In afwachting van Sinterklaas tijdens een eerdere intocht in Amsterdam. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Vrije Tijd Amsterdam gaat wekelijks op zoek naar leuke tips voor in je weekend. Heb je nog geen plannen gemaakt voor dit weekend? Neem eens een kijkje in onderstaand lijstje met leuke dingen die je dit weekend kunt doen!

Sint Maarten

Nou, we starten dit blog ‘stiekem’ al op donderdag. Dit doen we natuurlijk niet zomaar! Donderdag kun je namelijk meelopen met de Super Sint Maarten optocht in de Indische Buurt.

Meer info

IJsbaan met chalets Rembrandtplein

Kermis-exploitant Frans Stuy en zijn mensen zorgen voor gezellige sferen op het Rembrandtplein in Amsterdam! Er kan lekker geschaatst worden en aan lekker eten en drinken wordt ook gedacht. Super leuk om een bezoekje aan te brengen!

Meer info

Olympisch Stadionloop 2021

Het evenement Olympisch Stadionloop kan dit jaar weer plaatsvinden! Op zondag 14 november wordt er weer gelopen voor UNICEF. In het Amsterdams Olympische stadion wordt er weer een feestelijke, sportieve dag van gemaakt!

Meer info

Kunst & Crea Fair

Op de Kunst & Crea Fair krijgen buurtbewoners en ondernemers zowel kunstenaars en creatieven de mogelijkheid om hun werk ten toon te stellen en te verkopen. Er worden verschillende workshops gratis aangeboden welke geschikt zijn voor alle leeftijden.

Meer info

Sinterklaas intocht

Zondag 14 november komt Sinterklaas aan in Amsterdam. Voor het eerst in de geschiedenis varen Sinterklaas en zijn Pieten over de grachten: over de Amstel, Prinsengracht, Brouwersgracht en Herengracht.

Meer info

Amsterdamse kroegen met een zanger

We hebben ook nog een leuk overzicht gemaakt van Amsterdamse kroegen waar een zanger komt optreden!

Heb je zelf nog een leuke tip voor dit weekend? Stuur dan een e-mail naar rik@vrijetijdamsterdam.nl!

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam