Tips van Vrije Tijd Amsterdam: weekend 08 okt – 10 okt
Foto credits: Grachtenrace Amsterdam

Vrije Tijd Amsterdam gaat wekelijks op zoek naar leuke tips voor in je weekend. Heb je nog geen plannen gemaakt voor dit weekend? Neem eens een kijkje in onderstaand lijstje met leuke dingen die je dit weekend kunt doen!

FashionDays

De FashionDays staan ook wel bekend als de grootste sample sale van Nederland!

Meer info: https://www.fashiondays.nl/

NDSM OPEN

Kleine en fijne editie van de jaarlijks open dag op de NDSM-werf. Oftewel een zaterdagmiddag vol kunst, ambacht, mode, architectuur, voorstellingen, design en alles wat je niet verwacht. Dwaal rond over de oude scheepswerf en neem een kijkje achter de meestal gesloten deuren.

Meer info: https://www.ndsmopen.nl/

Blij dat ik deel dag

Ontdekken wat deelvervoer voor jou kan betekenen? Kom op 9 oktober langs tijdens de ‘blij dat ik deel dagen’ en ervaar zelf de vele voordelen van deelvervoer.

Meer info: https://www.amsterdam.nl/deelvervoer/blijdatikdeel/

Amsterdamse Grachtenrace

De Grachtenrace Amsterdam is een sloepenrace waarbij sloepen bijna 24 kilometer roeien. De wedstrijdroute loopt dwars door de binnenstad van Amsterdam.

Meer info: https://www.grachtenrace.com/

Pure Markt 2021

Het Amstelpark kent een grote verscheidenheid aan bloemen, planten en bomen. Een uitstekende lokatie dus voor de Pure Markt. Midden in het park vind je unieke deelnemers op het gebied van eten, drinken en creativiteit. Rondom de gezellige terrassen is genoeg te doen voor het hele gezin. In het park vind je ook een stadboerderij, midgetgolf, Amsteltreintje en grote speeltuin.

Meer info: https://puremarkt.nl/locaties/amstelpark/

Rommelmarkt

Zin om lekker over een rommelmarkt heen te struinen?

Meer info: http://qru.amsterdam/events/rommelmarkt/

85e Sloterplasloop

De Sloterplasloop is een jaarlijks hardloopevenement rond de Sloterplas in Amsterdam Nieuw-West. De loop voert grotendeels langs het parcours van het ‘rondje Sloterplas’ en door de overige delen van het Sloterpark. Er staan verschillende onderdelen op het programma!

Meer info: https://www.sloterplasloop.nl/informatie/

Bezoekje aan de Kalverstraat

De Kalverstraat gaat van traditionele winkelstraat naar een gebied met bijzondere en diverse ervaringen, voor bezoekers én bewoners. Als voorloper wil de Kalverstraat blijven innoveren, inspireren en daarnaast weer meer Amsterdammers aantrekken. Super leek om eens een bezoekje aan te brengen in het weekend!

Meer info: https://vrijetijdamsterdam.nl/city/de-bekendste-straat-van-nederland-in-een-nieuw-jasje/

Naar de Gallemiezen, an Amsterdam Love Story

Onbedoeld maar geheel passend bij de huidige ‘problematiek’ is op 24 september de expositie ‘Naar de Gallemiezen, an Amsterdam Love story’ gestart.

Tijdens deze unieke expositie brengen ze vanuit alle kunstdisciplines de uitersten bij elkaar. Een unieke mengelmoes van gepassioneerde rebellie, doordachte filosofieën, samenwerkingen en samenzweringen, maar ook de originele en karakteristieke liefdesverklaringen voor en over onze stad Amsterdam.

Meer info: https://vrijetijdamsterdam.nl/culture/naar-de-gallemiezen-an-amsterdam-love-story/

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam

    Bij Vrije Tijd Amsterdam krijg je korting op de mooiste lokale initiatieven. Iedere maand hebben we de beste acties.
    Deze keer: 20% korting bij Amsterdenim!

Koop Amsterdamse denim met maar liefst 20% korting!

Exclusieve kortingen via Vrije Tijd Amsterdam

Gebruik de kortingscode VTA20 en krijg 20% korting op je aankoop bij Amsterdenim.

Pak nu je korting