Jonne Kramer lanceert nieuw jeugdboek met kinderspeurtocht in Beatrixpark Amsterdam
Jonne Kramer

Op donderdag 23 september vanaf 13:00 uur zal de Amsterdamse Jonne Kramer met twee klassen van haar voormalige basisschool, de Geert Grooteschool, in het Beatrixpark de lancering vieren van Waya en de wolf, haar gloednieuwe mysterieuze jeugdavontuur. Eerst zal er voor de kinderen een spannende speurtocht door het park plaatsvinden. Aansluitend is er een officieel moment, waarbij Jonne haar nieuwe boek door de uitgever overhandigd krijgt en hieruit zal voorlezen.

Jonne Kramers debuut, Het raadsel van de zee, werd getipt in de nationale pers, genomineerd voor de Hotze de Roosprijs voor beste kinderboekendebuut en de wereldwijde Engelse vertaalrechten werden binnen no-time verkocht. Om te vieren dat Waya en de wolf vanaf volgende week verkrijgbaar is, nemen wij de leerlingen mee op avontuur in het Beatrixpark. Lukt het ze om Waya’s oma te bevrijden?

Over Waya en de wolf:

Waya leeft in een winters, sprookjesachtig bos met zijn ouders. Vastberaden om erachter te komen waarom zijn vader al jaren geen contact meer heeft met opa en oma, begint hij samen met zijn wolf Tikaani aan een lange zoektocht over de witte bergen naar de herberg van zijn grootouders. Met hulp van voorbijgangers – zowel mens als dier – ontdekt hij een groot familiegeheim… Lukt het Waya om zijn familie weer bij elkaar te krijgen?

Over Jonne Kramer:

Jonne Kramer studeerde Creative Writing in Londen en gaf afgelopen jaren les in creatief schrijven op basis- en middelbare scholen. Ze debuteerde in 2019 met het avontuurlijke boek Het raadsel van de zee, dat werd genomineerd voor de Hotze de Roosprijs en de Nederlandse Kinderjuryprijs. Haar tweede boek Dop is onderdeel van de tiplijst voor de Nederlandse Kinderjuryprijs 2021!

Meer info: https://www.billybones.shop/products/waya-en-de-wolf?_pos=1&_psq=waya%20en%20de%20wolf&_ss=e&_v=1.0

    Bij Vrije Tijd Amsterdam krijg je korting op de mooiste lokale initiatieven. Iedere maand hebben we de beste acties.
    Deze keer: 20% korting bij Amsterdenim!

Koop Amsterdamse denim met maar liefst 20% korting!

Exclusieve kortingen via Vrije Tijd Amsterdam

Gebruik de kortingscode VTA20 en krijg 20% korting op je aankoop bij Amsterdenim.

Pak nu je korting