Angel-Rose Oedit Doebé
Pieter Omzigt. Foto via De Balie

Amsterdam, 16 september 2021 – Op vrijdag 17 september om 17:00 uur doet Pieter Omtzigt live vanuit De Balie zijn nieuwe politieke plannen uit de doeken. De Balie-directeur Yoeri Albrecht voelt Omtzigt aan de tand in de talkshow Plein Publiek. Kaarten voor deze voorstelling zijn inmiddels uitverkocht, maar via livestream kan iedereen gratis meekijken.

Meekijken? Dat kan gratis via de website van De Balie.

Pieter Omtzigt is de eerste gast in de nieuwe talkshow Plein Publiek. Live vanuit De Balie deelt hij zijn plannen voor een nieuw sociaal contract en zijn visie voor een Nederland waar het recht op een woning en bestaanszekerheid door de overheid wordt gewaarborgd. Samen met hoogleraar staats- en bestuursrecht Wim Voermans, directeur van het Nibud Arjan Vliegenthart en politicoloog Fatihya Abdi gaan we in gesprek over de staat van de Nederlandse rechtstaat, het inkomen van de Nederlandse burger en het verstoorde vertrouwen tussen die burger en de overheid.

Plein Publiek

Een talkshow zoals talkshows bedoeld zijn. Presentator Yoeri Albrecht ontvangt politici, wetenschappers, filosofen en andere denkers. Gasten die niet alleen wat te vertellen hebben, maar daar nog de ruimte voor krijgen ook. Plein Publiek besteedt meer aandacht aan dialoog, duiding en debat dan aan decor. Wat er ter tafel komt vinden we nou eenmaal belangrijker dan hoe die tafel eruitziet.

    Bij Vrije Tijd Amsterdam krijg je korting op de mooiste lokale initiatieven. Iedere maand hebben we de beste acties.
    Deze keer: 20% korting bij Amsterdenim!

Koop Amsterdamse denim met maar liefst 20% korting!

Exclusieve kortingen via Vrije Tijd Amsterdam

Gebruik de kortingscode VTA20 en krijg 20% korting op je aankoop bij Amsterdenim.

Pak nu je korting