Amsterdamse kroegen waar dit weekend een zanger komt optreden

Vrije Tijd Amsterdam houdt van rasechte Amsterdamse kroegen! We gingen op zoek naar Amsterdamse cafés waar dit weekend gezellig een zanger komt optreden. Missen we nog een authentieke Amsterdamse parel waar het komende weekend de voetjes van de vloer gaan en de handjes in de lucht?! Dan horen we dit graag. Laat het a.u.b. weten onder het artikel.

Café Nol

In de Jordaan bij Café Nol starten ze het weekend al op donderdag! Op deze dag komt ’s avonds de enige echte Nederlandse volkszanger Ronald Engel optreden! Deze rasartiest scoorde onder andere een hit met het nummer ‘gooi je schoonmoeder uit het raam’. Onder het motto ‘Café Nol, altijd lol’ gaan de deuren van de kroeg al om 19:00 uur open. Het personeel geeft aan dat er vroeg gepiekt zal worden!

Adres: Westerstraat 109

Café Tante Roosje

Hoe leuk is dit?! Erg leuk wat ons betreft! Bij Café Tante Roosje komen er dit weekend niet één maar twee zangers optreden! Op vrijdag zal zanger Patrick van Veen het publiek gaan vermaken en op zondag is Jeff van Vliet de zanger die voor een leuke sfeer zal zorgen.

Formule 1 en voetballiefhebbers komen overigens ook niets tekort. Zowel vrijdag als zaterdag zijn de race verrichtingen op grote schermen te volgen. Op zaterdag kijk je hier naar Montenegro tegen Nederland!

Adres: Rembrandtplein 5

Riviera Amsterdam

Bij Riviera Amsterdam is het zondag tijd voor Amsterdamse gezelligheid. In de gezelligste kroeg van de Rivierenbuurt komt zanger Henk Schulz het Amsterdamse publiek vermaken met zijn zangkunsten.

Adres: Rijnstraat 11

Café Lowietje

“Als het goed is zijn Patrick Kloos en Davey Bindervoet er morgen, maar dat hangt ook even van de persconferentie vanavond af”, aldus de uitbater van deze gezellige kroeg in de Jordaan! Als het doorgaat gaan ze er natuurlijk een echt Mokums feestje van maken!

Adres: Derde Goudsbloemdwarsstraat 2

 

 

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam