Ondernemen in Amsterdam: MakeHappen! Inspiration Night!

Ondernemen in Amsterdam: MakeHappen! Inspiration Night!

Ondernemen in Amsterdam: MakeHappen! Inspiration Night!

Op 7 februari organiseert de BNA in Pakhuis De Zwijger de 4e editie van de MakeHappen! Inspiration Night over internationaal ondernemen. Naast een netwerkdiner biedt de avond inspirerende key-notes van Eran Chan (ODA Architecture, momenteel een van de meest invloedrijke bureaus in New York), van de Grand Dame van de Nederlandse architectuur Francine Houben (Mecanoo), en van Carolien Gehrels, directeur Big Urban Clients bij Arcadis, ’s lands grootste ingenieursbureau, wereldwijd actief met ruim 27.000 medewerkers.

Break-out sessie over veelbelovende markten

Er zijn break-out sessies over de meest veelbelovende markten van dit moment, zoals de Golfstaten, Afrika en Duitsland. Deelnemers krijgen daarnaast praktische know-how over het aangaan van internationale partnerschappen, het verbreden van je businessmodel, en hoe je stap voor stap internationaal kan groeien. Sluit je aan bij de professionals in de architectuur en stedelijke ontwikkeling tijdens deze inspirerende avond, en geef je ondernemerschap een internationale boost!

Hieronder ziet u het programma:

17.30 Inloop (grote zaal )
17.45 Welkom, Key Notes (Houben, Chen, Gehrels), discussie
18.45 Networking Dinner
19.30 1e ronde Break Out Sessions (belangrijkste markten)
20.30 2e ronde Break Out Sessions (praktische know-how)
21.30 Borrel & informele terugkoppeling: What have we learned?
22.00 Einde officieel programma

 

De kosten zijn EUR 150,- (BNA leden EUR 75,-). Diner en een netwerk borrel zijn bij de entree inbegrepen. Vragen? Neem contact op met BNA International.

vrijetijdamsterdam.nl

PS Volg ook ons blog: ondernemen in Amsterdam 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here