Mijn.host: “wordpress hosting, domeinnamen en cloud diensten voor particulieren en bedrijven”

wordpress hosting, domeinnamen en cloud diensten voor particulieren en bedrijven
Credits: Pixaby
Mijn.host: “wordpress hosting, domeinnamen en cloud diensten voor particulieren en bedrijven”

Betaalbaar, betrouwbaar, zeer gebruiksvriendelijk en professionele support. Het zijn vier belangrijke begrippen die centraal staan bij de dienstverlening van Mijn.host. Het ambitieuze bedrijf verricht dienstverlening op het gebied van wordpress hosting, domeinnamen en cloud diensten, voor particulieren en bedrijven. Word je klant bij Mijn.host dan profiteer je van de scherpste prijzen, snelle realtime registratie, beschikbare white-label diensten, volledige transparantie en mag je zelfs gratis gebruik maken van DNS-beheer van Mijn.host.

Prijs-kwaliteitverhouding telt

“Wij vinden dat prijs-kwaliteitverhouding telt en daarom bieden we scherpe prijzen. En niet te vergeten, zonder in te leveren op kwaliteit. Waar je bij andere aanbieders vaak moet bijbetalen voor extra’s, zit dit bij Mijn.host gewoon in je pakket inbegrepen”, laat een medewerker van Mijn.host, enthousiast aan de redactie van Vrije Tijd Amsterdam weten.

De scherpste prijs voor de klant waarborgen

De medewerker vervolgt: “Maar, dat is niet het enige wat ons zo bijzonder maakt. Bij ons betaal je geen setupkosten, tenzij dit echt expliciet is vermeld. Je betaald dus enkel voor de kosten die wij vermelden. Zo kunnen wij voor onze klanten de scherpste prijs waarborgen, dat ten goede komt aan onze klanttevredenheid. Wij vinden tevreden klanten namelijk heel belangrijk. We hebben geen addertjes onder het gras, maar proberen in alle communicatie eerlijk en open te zijn”, aldus de Transparante provider.

Snelle laadtijd is cruciaal voor conversie

“Onze klanten hebben snelle laadtijden voor hun website. Op onze servers laad een website tot 35% sneller. Belangrijk want iedere seconde kost gemiddeld rond de 7% aan conversie. Die snelle laadtijd komt doordat wij gebruik maken van snelle servers en nieuwe technieken toepassen. Klanten krijgen de volledige controle over de diensten waar ze gebruik van maken via ons control panel. Mochten zij er toch niet uitkomen dan bieden we support voor alle vragen. Deze worden zo snel mogelijk beantwoord door onze experts, die iedereen maar al te graag te woord staan.

vrijetijdamsterdam.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here